MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özdemir, 'Tesislerimiz, kapımız, gönlümüz herkese açık'

NEVŞEHİR 29.05.2020 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özdemir, 'Tesislerimiz, kapımız, gönlümüz herkese açık'

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, tüm il genelindeki spor tesislerinin kapılarının tüm halka açık olduğunu belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, tüm il genelindeki spor tesislerinin kapılarının tüm halka açık olduğunu belirtti.   Manşet Haber Ajansı Yazı İşleri Müdürü - Gazeteci Ali Çamur'un kendini ziyaretinde Korona virüs tedbirleri kapsamında kapanan başta olimpik yüzme havuzu olmak üzere tüm spor tesislerinin yeniden hizmete açılabilmesi konusunda Bakanlığın kararını beklediklerini söyleyen İl Müdürü Özdemir, ülke genelinde uygulamaya geçirilen normalleşme sürecinde spor tesislerinin hangi kurallarla hizmet edeceğinin de belirlenmesini beklediklerini dile getirdi.   Haziran ayı başından itibaren spor tesislerinin açılması ve sportif faaliyetlerin yeniden aktifleşmesi ile birlikte il müdürlüğünün ve bağlı birimlerinin tüm Nevşehir halkına en iyi koşullarda hizmet vermeye devam edeceğine vurgu yapan İl Müdürü Özdemir, Yaz spor okullarının da düzenlenip düzenlenmeyeceğinin de bu süreçte belli olmasını beklediklerini ifade etti.   Gazeteci Ali Çamur, geçtiğimiz günlerde yıllardır adeta il müdürlüğünün imtiyazı gibi görülerek kapatılan otopark alanının ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulması konusunda ve DİP salonunun arkasında bulunan alanda spor materyallerinin gelişi güzel istiflenmesi konusundaki eleştirilere gösterdiği hassasiyetten dolayı İl Müdürü Özdemir'e teşekkür ederken, görevinde başarılar diledi.
Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, tüm il genelindeki spor tesislerinin kapılarının tüm halka açık olduğunu belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, tüm il genelindeki spor tesislerinin kapılarının tüm halka açık olduğunu belirtti.

 

Manşet Haber Ajansı Yazı İşleri Müdürü - Gazeteci Ali Çamur'un kendini ziyaretinde Korona virüs tedbirleri kapsamında kapanan başta olimpik yüzme havuzu olmak üzere tüm spor tesislerinin yeniden hizmete açılabilmesi konusunda Bakanlığın kararını beklediklerini söyleyen İl Müdürü Özdemir, ülke genelinde uygulamaya geçirilen normalleşme sürecinde spor tesislerinin hangi kurallarla hizmet edeceğinin de belirlenmesini beklediklerini dile getirdi.

 

Haziran ayı başından itibaren spor tesislerinin açılması ve sportif faaliyetlerin yeniden aktifleşmesi ile birlikte il müdürlüğünün ve bağlı birimlerinin tüm Nevşehir halkına en iyi koşullarda hizmet vermeye devam edeceğine vurgu yapan İl Müdürü Özdemir, Yaz spor okullarının da düzenlenip düzenlenmeyeceğinin de bu süreçte belli olmasını beklediklerini ifade etti.

 

Gazeteci Ali Çamur, geçtiğimiz günlerde yıllardır adeta il müdürlüğünün imtiyazı gibi görülerek kapatılan otopark alanının ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulması konusunda ve DİP salonunun arkasında bulunan alanda spor materyallerinin gelişi güzel istiflenmesi konusundaki eleştirilere gösterdiği hassasiyetten dolayı İl Müdürü Özdemir'e teşekkür ederken, görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.