MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özdemir, 'Nevşehir için var gücümüzle çalışacağız'

NEVŞEHİR 21.07.2020 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özdemir, 'Nevşehir için var gücümüzle çalışacağız'

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.   Özdemir mesajında; “Coğrafi konumu, tarihi, doğası, kültürü ve daha sayamayacağımız birçok özelliğiyle sadece ülkemizin değil tüm dünyanın gözbebeği bir il olan Nevşehir'imiz de görev yapmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Kurumumuz olarak marka şehir Nevşehir'e katkı sağlamak için gece gündüz çalışıp ilimizi gerek tesisleşme gerekse spor turizminin başkenti yapmak adına var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle Nevşehir'imizin İl oluşunun yıl dönümünü kutluyorum, bugüne kadar ilimizin gelişimi için çalışan emek veren herkese teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Özdemir mesajında; “Coğrafi konumu, tarihi, doğası, kültürü ve daha sayamayacağımız birçok özelliğiyle sadece ülkemizin değil tüm dünyanın gözbebeği bir il olan Nevşehir'imiz de görev yapmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Kurumumuz olarak marka şehir Nevşehir'e katkı sağlamak için gece gündüz çalışıp ilimizi gerek tesisleşme gerekse spor turizminin başkenti yapmak adına var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle Nevşehir'imizin İl oluşunun yıl dönümünü kutluyorum, bugüne kadar ilimizin gelişimi için çalışan emek veren herkese teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.