MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özdemir'den LGS başarısı gösteren sporcuya kutlama

SPOR 11.08.2020 - 13:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özdemir'den LGS başarısı gösteren sporcuya kutlama

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, LGS sınavı sonuçlarına göre Galatasaray Lisesine yerleşen sporcu Kaan Civanı kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, LGS sınavı sonuçlarına göre Galatasaray Lisesine yerleşen sporcu Kaan Civanı kutladı.    Özdemir yaptığı açıklamada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim düsturuyla hareket ederek bütün sporculara bu anlamda sahip çıkacaklarını, bunun için de sporcu Kaan Civan'ın başardıklarıyla harika bir rol model olduğunu söyledi.    Özdemir, "Kaan Civan kendi yaş grubunda yüzme branşında Türkiye şampiyonu olduğu gibi girdiği LGS sınavında da Nevşehir 1.si olarak bugün itibariyle ülkemizin en prestijli liselerinden birine yerleşmiştir. Sporcumuz aynı anda hem akademik hem de sporcu olarak başarılı olunabileceğini herkese göstererek çok güzel bir örnek olmuştur. Amacımız bundan sonraki süreçte Kaanlarımızın sayısını artırmaktır. Bu vesileyle sporcumuzun bugünlere gelmesinde emeği olan antrenörümüz, velimiz ve okulunu tebrik eder sporcumuza bundan sonraki hayatında başarılar dilerim" dedi. 
Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, LGS sınavı sonuçlarına göre Galatasaray Lisesine yerleşen sporcu Kaan Civanı kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, LGS sınavı sonuçlarına göre Galatasaray Lisesine yerleşen sporcu Kaan Civanı kutladı. 

 

Özdemir yaptığı açıklamada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim düsturuyla hareket ederek bütün sporculara bu anlamda sahip çıkacaklarını, bunun için de sporcu Kaan Civan'ın başardıklarıyla harika bir rol model olduğunu söyledi. 

 

Özdemir, "Kaan Civan kendi yaş grubunda yüzme branşında Türkiye şampiyonu olduğu gibi girdiği LGS sınavında da Nevşehir 1.si olarak bugün itibariyle ülkemizin en prestijli liselerinden birine yerleşmiştir. Sporcumuz aynı anda hem akademik hem de sporcu olarak başarılı olunabileceğini herkese göstererek çok güzel bir örnek olmuştur. Amacımız bundan sonraki süreçte Kaanlarımızın sayısını artırmaktır. Bu vesileyle sporcumuzun bugünlere gelmesinde emeği olan antrenörümüz, velimiz ve okulunu tebrik eder sporcumuza bundan sonraki hayatında başarılar dilerim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.