Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar tarihinin en büyük yatırımının temeli atıldı

İLÇELER 07.08.2020 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar tarihinin en büyük yatırımının temeli atıldı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında Altyapı Projelerinin temel atama töreni gerçekleştirildi.
  İller Bankası ile Ortahisar Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü SUKAP projesi dahilinde kasabanın su altyapısı yenileniyor.   Ortahisar tarihindeki en büyük yatırım miktarı olan ve yaklaşık 11 milyon TL tutarındaki alt yapı projelerinin temelleri Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ortahisar Belde Başkanı Ahmet Şişman ve vatandaşların katılımlarıyla düzenlenen toplu temel töreni ile gerçekleştirildi.   Törende konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Kasabamız, yaptığımız altyapı (kanalizasyon) hizmetlerinden sonra şimdi de yaklaşık 35 yıllık eski ve asbestli su borularından kurtuluyor. İller Bankası ile Belediyemizin ortaklaşa yürüttüğü SUKAP projesi dahilinde kasabamızın su altyapısı yenileniyor. Bu kapsamda Ortahisar-Güneyce arası yapılacak 2 adet Terfii Merkezi, 3 adet İçme Suyu Deposu, 40 km Şebeke ve İletim Hattı ile 2500 aboneye hizmet sağlanacaktır. Yer teslim sözleşmesinin ardından bugün temel atma töreni sonrası bu dev yatırımımız resmi olarak başladı. Kasabamıza Hayırlı uğurlu olsun. Ortahisar tarihindeki en büyük yatırım miktarı olan ve yaklaşık 11 milyon TL tutarındaki bu hizmet için, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum'a, İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar'a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe’ye, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a, İller Bankası Genel Müdürümüz Yusuf Büyük'e ve İller Bankası Bölge Müdürümüz Sönmez Ata'ya ve  teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında Altyapı Projelerinin temel atama töreni gerçekleştirildi.

 

İller Bankası ile Ortahisar Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü SUKAP projesi dahilinde kasabanın su altyapısı yenileniyor.

 

Ortahisar tarihindeki en büyük yatırım miktarı olan ve yaklaşık 11 milyon TL tutarındaki alt yapı projelerinin temelleri Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ortahisar Belde Başkanı Ahmet Şişman ve vatandaşların katılımlarıyla düzenlenen toplu temel töreni ile gerçekleştirildi.

 

Törende konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Kasabamız, yaptığımız altyapı (kanalizasyon) hizmetlerinden sonra şimdi de yaklaşık 35 yıllık eski ve asbestli su borularından kurtuluyor. İller Bankası ile Belediyemizin ortaklaşa yürüttüğü SUKAP projesi dahilinde kasabamızın su altyapısı yenileniyor. Bu kapsamda Ortahisar-Güneyce arası yapılacak 2 adet Terfii Merkezi, 3 adet İçme Suyu Deposu, 40 km Şebeke ve İletim Hattı ile 2500 aboneye hizmet sağlanacaktır. Yer teslim sözleşmesinin ardından bugün temel atma töreni sonrası bu dev yatırımımız resmi olarak başladı. Kasabamıza Hayırlı uğurlu olsun. Ortahisar tarihindeki en büyük yatırım miktarı olan ve yaklaşık 11 milyon TL tutarındaki bu hizmet için, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum'a, İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar'a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe’ye, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a, İller Bankası Genel Müdürümüz Yusuf Büyük'e ve İller Bankası Bölge Müdürümüz Sönmez Ata'ya ve  teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.