MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar belediyesinden anket

BELEDİYELER 22.06.2020 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar belediyesinden anket

Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında belediye halkın öneri, fikir ve sorunlarına dair anket düzenliyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında belediye halkın öneri, fikir ve sorunlarına dair anket düzenliyor.   Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Kıymetli Ortahisarlı Hemşehrilerimiz; Ortahisarımızın geleceğini, Katılımcı Belediyecilik anlayışı doğrultusunda sizinle birlikte karar alarak şekillendireceğimizin farkındayız. Yeni çalışmalarımızda siz değerli halkımızın önerileri ve fikirleriyle kasabamızın daha nitelikli hizmetler almasını ve kalkınmasını sağlamayı hedeflemekteyiz. Anketi 14 Temmuz 2020 tarihine kadar doldurarak, öneri ve fikirlerinizi bizlere iletebilirsiniz. Anketimize katılarak vereceğiniz katkıdan dolayı, hepinize şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz" ifadelerine yer verildi.  
Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında belediye halkın öneri, fikir ve sorunlarına dair anket düzenliyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında belediye halkın öneri, fikir ve sorunlarına dair anket düzenliyor.

 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Kıymetli Ortahisarlı Hemşehrilerimiz; Ortahisarımızın geleceğini, Katılımcı Belediyecilik anlayışı doğrultusunda sizinle birlikte karar alarak şekillendireceğimizin farkındayız. Yeni çalışmalarımızda siz değerli halkımızın önerileri ve fikirleriyle kasabamızın daha nitelikli hizmetler almasını ve kalkınmasını sağlamayı hedeflemekteyiz. Anketi 14 Temmuz 2020 tarihine kadar doldurarak, öneri ve fikirlerinizi bizlere iletebilirsiniz. Anketimize katılarak vereceğiniz katkıdan dolayı, hepinize şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz" ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.