Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Organize Sanayideki Doğa Kirliliğine Nevşehirli Yetkililer Sessiz Kaldı

NEVŞEHİR 23.06.2016 - 12:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Organize Sanayideki Doğa Kirliliğine Nevşehirli Yetkililer Sessiz Kaldı

ÖZEL HABER - Nevşehir Özel Islah Organize Sanayi bölgesinde arıtılmadan akıtılan sanayi atıkları çevreyi kirletiyor.
ÖZEL HABER - Nevşehir sesi Lale Haber'den çok ses getirecek bir haber daha. www.lalehaber.com un Nevşehir halkının yanında yanlışların karşısında olduğumuzu bir kere daha yineliyoruz.   Nevşehir Özel Islah Organize Sanayi bölgesinde arıtılmadan akıtılan sanayi atıkları çevreyi kirletiyor.   Nevşehir'de bulunan Organize Sanayinde akan pis su Tepeköydeki dereden doğal yaşamı ve insan hayatını tehlike etmeye devam ediyor. Nevşehir Organizede akan pis su açık bir şekilde çevreyi ve insan hayatını tehlikeye atarak Tepeköyden tatlarin barajına gidiyor.      Bir çok kere inceleme yapılan yerde halen her hangi bir çalışma yapılmamış durumda , Acıgöl ve Tepeköylü vatandaşlar akan pis suya tepki gösterirken ne zaman ve nasıl çözüm bulunacağını merak ediyorlar.   VATANDAŞ TEPKİLİ !  Tepeköyden bir vatandaş yaptığı açıklamada ; Nevşehir Bogazköyü Organize Sanayinden akan pis suyu ne zamana kadar çekeceğiz. Bu çileyi sayın Nevşehir Millet Vekillerimiz buna bir çare ve çözüm bekliyoruz. Değerli miletvekili sayın Mustafa Aaçıkgöz’den başka köy kasaba ilçeleri gezen millet vekili göremiyoruz diğer 2 millet vekilimiz ne işle meşguller acaba artık bıktık lütfen bize sahip çıkın doğaya ve insan yaşamına tehlike saçan bu olaya bir an önce çözüm bulun dedi.     İnsan ve çevre sağlığını tehdit eden bu duruma çözüm üretmek için neden Çözüm hala Bulunamadı ?   Nevşehir bürokratları bu konu hakkında neler yapıyor  ?     Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir Bogazköyü Organize Sanayinden akan pis suya çözüm anlamında ilgi alaka göstermiyor mu ?     Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası Yönetimi bu konu hakkında yaptığı çalışmalar ne durumda ?     Nevşehir Acıgöl tatlarin Barajında balık ölümlerinin nedeni bu pis atık su mu ?      Tepeköyde koyun ölümleri meydana gelmişti. Koyun ölümlerinini akıtılan bu pis sudan kaynaklandığı iddia edildi.      Daha önce Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası Yönetimi , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ziyaret etmiş bu konuyu dile getirmişti. Nevşehir Belediyesi bu konuda tam destek vermişti.   Nevşehir Bogazköyü Organize Sanayi yönetimi , NTSO , Nevşehir Milletvekillleri , Nevşehir Belediye Başkanı, Tepeköy Muhtarlığı , İl Özel İdare Müdürlüğü çözüm bulmak için orada bir insan hayatının kaybedilmesini mi bekliyor ?      Nevşehir Islah Osb Atık Su Arıtma Tesisi İmar Planı  
ÖZEL HABER - Nevşehir Özel Islah Organize Sanayi bölgesinde arıtılmadan akıtılan sanayi atıkları çevreyi kirletiyor.

ÖZEL HABER - Nevşehir sesi Lale Haber'den çok ses getirecek bir haber daha. www.lalehaber.com un Nevşehir halkının yanında yanlışların karşısında olduğumuzu bir kere daha yineliyoruz.

 

Nevşehir Özel Islah Organize Sanayi bölgesinde arıtılmadan akıtılan sanayi atıkları çevreyi kirletiyor.

 

Nevşehir'de bulunan Organize Sanayinde akan pis su Tepeköydeki dereden doğal yaşamı ve insan hayatını tehlike etmeye devam ediyor. Nevşehir Organizede akan pis su açık bir şekilde çevreyi ve insan hayatını tehlikeye atarak Tepeköyden tatlarin barajına gidiyor. 

 

 

Bir çok kere inceleme yapılan yerde halen her hangi bir çalışma yapılmamış durumda , Acıgöl ve Tepeköylü vatandaşlar akan pis suya tepki gösterirken ne zaman ve nasıl çözüm bulunacağını merak ediyorlar.

 

VATANDAŞ TEPKİLİ ! 

Tepeköyden bir vatandaş yaptığı açıklamada ; Nevşehir Bogazköyü Organize Sanayinden akan pis suyu ne zamana kadar çekeceğiz. Bu çileyi sayın Nevşehir Millet Vekillerimiz buna bir çare ve çözüm bekliyoruz. Değerli miletvekili sayın Mustafa Aaçıkgöz’den başka köy kasaba ilçeleri gezen millet vekili göremiyoruz diğer 2 millet vekilimiz ne işle meşguller acaba artık bıktık lütfen bize sahip çıkın doğaya ve insan yaşamına tehlike saçan bu olaya bir an önce çözüm bulun dedi.

 

 

İnsan ve çevre sağlığını tehdit eden bu duruma çözüm üretmek için neden Çözüm hala Bulunamadı ?

 

Nevşehir bürokratları bu konu hakkında neler yapıyor  ?

 

 

Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir Bogazköyü Organize Sanayinden akan pis suya çözüm anlamında ilgi alaka göstermiyor mu ?

 

 

Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası Yönetimi bu konu hakkında yaptığı çalışmalar ne durumda ?  

 

Nevşehir Acıgöl tatlarin Barajında balık ölümlerinin nedeni bu pis atık su mu ? 

 

 

Tepeköyde koyun ölümleri meydana gelmişti. Koyun ölümlerinini akıtılan bu pis sudan kaynaklandığı iddia edildi. 

 

 

Daha önce Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası Yönetimi , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ziyaret etmiş bu konuyu dile getirmişti. Nevşehir Belediyesi bu konuda tam destek vermişti.

 

Nevşehir Bogazköyü Organize Sanayi yönetimi , NTSO , Nevşehir Milletvekillleri , Nevşehir Belediye Başkanı, Tepeköy Muhtarlığı , İl Özel İdare Müdürlüğü çözüm bulmak için orada bir insan hayatının kaybedilmesini mi bekliyor ? 

 

 

Nevşehir Islah Osb Atık Su Arıtma Tesisi İmar Planı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.