Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Onlar ne olacak?

SİYASET 04.02.2021 - 09:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Onlar ne olacak?

Belediye Meclisinde oy birliğiyle göreve getirilmesi beklenen Dr. Mehmet Savran'ın başkan yardımcılıklarını kimler yapacak?.
  NEVŞEHİR'(MHA) Belediye Meclisinde oy birliğiyle göreve getirilmesi beklenen Dr. Mehmet Savran'ın başkan yardımcılıklarını kimler yapacak?   Nevşehir Belediye Başkan yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut,İbrahim Yüzer ve Ersin Erol'un görevlerine devam edip etmeyecekleri merak konusu.     Her ne kadar sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını açıklasa da eski Belediye Başkanı Rasim Arı'nın kadrosunun yeni dönemde hükmünü sürdürüp sürdüremeyeceği merak konusu.   
Belediye Meclisinde oy birliğiyle göreve getirilmesi beklenen Dr. Mehmet Savran'ın başkan yardımcılıklarını kimler yapacak?.

 

NEVŞEHİR'(MHA) Belediye Meclisinde oy birliğiyle göreve getirilmesi beklenen Dr. Mehmet Savran'ın başkan yardımcılıklarını kimler yapacak?

 

Nevşehir Belediye Başkan yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut,İbrahim Yüzer ve Ersin Erol'un görevlerine devam edip etmeyecekleri merak konusu.  

 

Her ne kadar sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını açıklasa da eski Belediye Başkanı Rasim Arı'nın kadrosunun yeni dönemde hükmünü sürdürüp sürdüremeyeceği merak konusu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.