MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ölüm Kavşağında Yine Kaza

ASAYİŞ 17.07.2018 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ölüm Kavşağında Yine Kaza

Uçhisar Kavşağı´nda son günlerde artan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi.   Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde Ürgüp istikametinden Nevşehir istikametine seyir halinde olan 50 S 0884 plakalı servis minibüsü orta refüşe kayarak devrildi ve kaza yaptı. Kaza yerinde bulunan vatandaşlar yol yapılmadan önce bu kavşakta bu kadar sık kazanın meydana gelmediğini ifade ettiler.   Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.  

Uçhisar Kavşağı´nda son günlerde artan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi.

 

Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde Ürgüp istikametinden Nevşehir istikametine seyir halinde olan 50 S 0884 plakalı servis minibüsü orta refüşe kayarak devrildi ve kaza yaptı. Kaza yerinde bulunan vatandaşlar yol yapılmadan önce bu kavşakta bu kadar sık kazanın meydana gelmediğini ifade ettiler.

 

Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.