MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

'Öğretmen Hatıra Ormanı' Fidan dikim töreni gerçekleştirildi

GÜNCEL 23.11.2021 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

'Öğretmen Hatıra Ormanı' Fidan dikim töreni gerçekleştirildi

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 52 aday öğretmen ve aday öğretmenlerin okul müdürleri ile birlikte 250 adet fidan dikilerek 'Öğretmen Hatıra Ormanı' oluşturuldu.
  24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 52 aday öğretmen ve aday öğretmenlerin okul müdürleri ile birlikte 250 adet fidan dikilerek 'Öğretmen Hatıra Ormanı' oluşturuldu. Fidan dikme etkinliği, Göre yolu üzerinde Nevşehir Orman İşletme Bölge Müdürlüğünün belirlediği alanda gerçekleşti.   İl Millî Eğitim Müdürü Nevşehir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği içerisinde düzenlenen etkinliğe İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir, Nevşehir Orman İşletme Müdürü Ersoy Torun, Şube Müdürleri Hanifi Şahin, Fatih Günkan, Alaaddin Çakırcı, okul müdürleri, aday öğretmenler katıldı.   Nevşehir Orman Bölge Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde, bu hatıra ormanının fidanlarını toprakla buluşturuyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren İl Müdürü, öğretmenlere “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında verilebilecek en anlamlı hediye olduğunu ifade etti.   İl Müdürü yaptığı açıklamada “Büyük bir fedakârlık içerisinde görevini yerine getiren öğretmenlerimizin yetiştirdiği öğrenciler gibi dikilen fidanlar da burada yetişecek. Gelecek nesillere nefes olacak bu ormanın hayırlı olmasını temenni ediyorum. 'Öğretmen Hatıra Ormanı'nın oluşturulmasında desteğini esirgemeyen Nevşehir Orman Bölge Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ülkemizin fidanlarını yetiştiren öğretmenlere fidan armağan etmek için Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Öğretmenim İçin Bir Fidan’ kampanyasına katılmaya herkesi davet ediyorum.” dedi.
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 52 aday öğretmen ve aday öğretmenlerin okul müdürleri ile birlikte 250 adet fidan dikilerek 'Öğretmen Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 52 aday öğretmen ve aday öğretmenlerin okul müdürleri ile birlikte 250 adet fidan dikilerek 'Öğretmen Hatıra Ormanı' oluşturuldu. Fidan dikme etkinliği, Göre yolu üzerinde Nevşehir Orman İşletme Bölge Müdürlüğünün belirlediği alanda gerçekleşti.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Nevşehir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği içerisinde düzenlenen etkinliğe İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir, Nevşehir Orman İşletme Müdürü Ersoy Torun, Şube Müdürleri Hanifi Şahin, Fatih Günkan, Alaaddin Çakırcı, okul müdürleri, aday öğretmenler katıldı.

 

Nevşehir Orman Bölge Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde, bu hatıra ormanının fidanlarını toprakla buluşturuyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren İl Müdürü, öğretmenlere “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında verilebilecek en anlamlı hediye olduğunu ifade etti.

 

İl Müdürü yaptığı açıklamada “Büyük bir fedakârlık içerisinde görevini yerine getiren öğretmenlerimizin yetiştirdiği öğrenciler gibi dikilen fidanlar da burada yetişecek. Gelecek nesillere nefes olacak bu ormanın hayırlı olmasını temenni ediyorum. 'Öğretmen Hatıra Ormanı'nın oluşturulmasında desteğini esirgemeyen Nevşehir Orman Bölge Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ülkemizin fidanlarını yetiştiren öğretmenlere fidan armağan etmek için Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Öğretmenim İçin Bir Fidan’ kampanyasına katılmaya herkesi davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.