MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrenci Servis Fiyatlarına Kim Dur Diyecek?

GÜNCEL 27.08.2018 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğrenci Servis Fiyatlarına Kim Dur Diyecek?

Nevşehir’de 2018-2019 eğitim öğretim yılında servis ücretleri adeta özel okul taksitleri gibi olması büyük tepkilere neden oldu.
  Nevşehir’de 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrenci servisleri yine vatandaşların cebini yakacak bir karara imza atması büyük tepkilere neden oldu. Nitekim Nevşehir’de özellikle dar gelirli ailelerin büyük tepkisine neden olan öğrenci servis fiyatlarına ise Nevşehir’de hiçbir kurumun ses etmemesi de dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir’de öğrenci servis fiyatlarında lise ve ilköğretim, anaokulu öğrencileri taşımacılığında adeta uçurum gibi fiyat olması da fiyatların kime ve neye göre yapıldığı ise merak konusu oldu.   “Rekabet Kurumu Hiçe Sayılıyor” Nevşehir’de eski belediye başkanı Hasan Ünver’in adeta seçim yaptırımı için servisçileri tek çatı altında toplamasının ardından ise öğrenci servisleri Nevşehir’de rekabeti ortadan kaldırdı. Nevşehir’de öğrenci servislerinin tek çatı altında toplanmasıyla birlikte adeta Nevşehir’de hiçbir kurumu, öğrenci velilerini hiçe sayan öğrenci servis yetkilileri ise kendi çıkarları doğrultusunda fiyat politikası belirleyerek aileleri ödeme konusunda ise mecbur bırakıyor.   Nevşehir’de rekabetin ortadan kaldırılmasıyla birlikte ise vatandaşları ise savunan hiçbir kurum, kuruluş ve yetkilinin de olmasını fırsat bilen öğrenci servisleri adeta asım astık kestim kestik politikası ile fiyat belirlerken bu durum karşısında ise vatandaşlar adeta isyan ediyor.   “Yetkilileri Göreve Davet Ediyoruz” Nevşehir’de öğrenci servislerinin tek çatı altında toplanmasının ardından adeta okullara ve öğrenci velilerine her istediğini yaptırmaya çalışan ve vatandaşlara fahiş fiyatlar çeken servisçilere karşı ise Nevşehir’de yetkili kurumları göreve davet ediyoruz.  
Nevşehir’de 2018-2019 eğitim öğretim yılında servis ücretleri adeta özel okul taksitleri gibi olması büyük tepkilere neden oldu.

 

Nevşehir’de 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrenci servisleri yine vatandaşların cebini yakacak bir karara imza atması büyük tepkilere neden oldu. Nitekim Nevşehir’de özellikle dar gelirli ailelerin büyük tepkisine neden olan öğrenci servis fiyatlarına ise Nevşehir’de hiçbir kurumun ses etmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de öğrenci servis fiyatlarında lise ve ilköğretim, anaokulu öğrencileri taşımacılığında adeta uçurum gibi fiyat olması da fiyatların kime ve neye göre yapıldığı ise merak konusu oldu.

 

“Rekabet Kurumu Hiçe Sayılıyor”

Nevşehir’de eski belediye başkanı Hasan Ünver’in adeta seçim yaptırımı için servisçileri tek çatı altında toplamasının ardından ise öğrenci servisleri Nevşehir’de rekabeti ortadan kaldırdı. Nevşehir’de öğrenci servislerinin tek çatı altında toplanmasıyla birlikte adeta Nevşehir’de hiçbir kurumu, öğrenci velilerini hiçe sayan öğrenci servis yetkilileri ise kendi çıkarları doğrultusunda fiyat politikası belirleyerek aileleri ödeme konusunda ise mecbur bırakıyor.

 

Nevşehir’de rekabetin ortadan kaldırılmasıyla birlikte ise vatandaşları ise savunan hiçbir kurum, kuruluş ve yetkilinin de olmasını fırsat bilen öğrenci servisleri adeta asım astık kestim kestik politikası ile fiyat belirlerken bu durum karşısında ise vatandaşlar adeta isyan ediyor.

 

“Yetkilileri Göreve Davet Ediyoruz”

Nevşehir’de öğrenci servislerinin tek çatı altında toplanmasının ardından adeta okullara ve öğrenci velilerine her istediğini yaptırmaya çalışan ve vatandaşlara fahiş fiyatlar çeken servisçilere karşı ise Nevşehir’de yetkili kurumları göreve davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.