MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Oda üyelerine ilk yardım kursu düzenlenecek

SAĞLIK 13.03.2020 - 10:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Oda üyelerine ilk yardım kursu düzenlenecek

Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı oda üyelerine yönelik ilk yardım kursu düzenleyecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı oda üyelerine yönelik ilk yardım kursu düzenleyecek.   Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Odamız ve il sağlık müdürlüğü işbirliği ile üyelerimize ilkyardım eğitim semineri düzenlenecek. Eğitim toplamda 2,5 gün sürecek olup (devam mecburiyeti vardır.) Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Kontenjanlar sınırlı olup eğitime katılmak isteyen üyelerimizin 17 Mart 2020 Salı günü saat 17.00 a kadar odamıza bilgi vermeleri önemle rica olunur” denildi.
Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı oda üyelerine yönelik ilk yardım kursu düzenleyecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı oda üyelerine yönelik ilk yardım kursu düzenleyecek.

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Odamız ve il sağlık müdürlüğü işbirliği ile üyelerimize ilkyardım eğitim semineri düzenlenecek. Eğitim toplamda 2,5 gün sürecek olup (devam mecburiyeti vardır.) Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Kontenjanlar sınırlı olup eğitime katılmak isteyen üyelerimizin 17 Mart 2020 Salı günü saat 17.00 a kadar odamıza bilgi vermeleri önemle rica olunur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.