Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O Tarih Yoksa Terörist Başı Gülen'in İade Tarih Mİ ?

GÜNCEL 22.10.2016 - 17:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

O Tarih Yoksa Terörist Başı Gülen'in İade Tarih Mİ ?

Dünyanın en çok kullanılan internet ansiklopedisi Wikipedia Fethullah Gülen'in ölüm tarihini 13 Nisan 2017 olarak verdi.
Dünyanın en çok kullanılan internet ansiklopedisi Wikipedia gizli belgeler ile ün yaptıktan sonra bu seferde FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ölüm tarihini verdi.   Her defasında şu günü bekleyin diye yeni darbeler olacakmış gibi gerek insanları gerekse ekonomiyi tedirgin eden FETÖ'cüler bakalım bu tarihe ne diyecek.  Wikipedia Gülen’in ölüm tarihini 13 Nisan 2017 olarak verdi. O tarihde bir çok kesimde Amerakanın FETÖ elebaşını Türkiyeye iade edeceği tarih olarak dile getirildi.    GÖNÜLLÜLER YAPIYOR   Wikipedia’nın editörlüğünü ‘gönüllüler’ yapıyor. Yani bir madde hakkında ‘geliştirme’ ya da ‘oluşturma’ yapmak istendiğinde Wikipedia’ya üye olarak editörlük yapılabiliyor.   Deneyimli editörler de ‘denetleme mekanizmasını’ oluşturuyor. Gülen hakkındaki bu ölüm tarihinin de denetim dışı yapıldığı tahmin ediliyor.    
Dünyanın en çok kullanılan internet ansiklopedisi Wikipedia Fethullah Gülen'in ölüm tarihini 13 Nisan 2017 olarak verdi.

Dünyanın en çok kullanılan internet ansiklopedisi Wikipedia gizli belgeler ile ün yaptıktan sonra bu seferde FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ölüm tarihini verdi.

 

Her defasında şu günü bekleyin diye yeni darbeler olacakmış gibi gerek insanları gerekse ekonomiyi tedirgin eden FETÖ'cüler bakalım bu tarihe ne diyecek.  Wikipedia Gülen’in ölüm tarihini 13 Nisan 2017 olarak verdi. O tarihde bir çok kesimde Amerakanın FETÖ elebaşını Türkiyeye iade edeceği tarih olarak dile getirildi. 

 

GÖNÜLLÜLER YAPIYOR

 

Wikipedia’nın editörlüğünü ‘gönüllüler’ yapıyor. Yani bir madde hakkında ‘geliştirme’ ya da ‘oluşturma’ yapmak istendiğinde Wikipedia’ya üye olarak editörlük yapılabiliyor.

 


Deneyimli editörler de ‘denetleme mekanizmasını’ oluşturuyor. Gülen hakkındaki bu ölüm tarihinin de denetim dışı yapıldığı tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.