Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O İsim Nevşehir Belediye Başkanı olmak için çalışıyor

SİYASET 01.02.2021 - 20:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

O İsim Nevşehir Belediye Başkanı olmak için çalışıyor

AK Parti’de Nevşehir Belediye başkan adayı belirme çalışmaları hız kazanırken şuana kadar tek bir ismin Belediye Başkanlığına talip olduğu öğrenildi.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın geçtiğimiz Cuma günü sağlık sorunlarını bahane ederek istifa etmesinin ardından Nevşehir’de vatandaşların her geçen gün AK Parti’ye olan tepkisi çığ gibi artarak devam ediyor. Vatandaşların tepkileri altında Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı 4 Şubat tarihinde Belediye Meclis üyeleri arasında seçilecekken AK Parti’de öne çıkan Mehmet Savran ve Tuğran Paslanmaz isimleri teklifi ret ettiği öğrenildi.   Tüm bu isimlerin arasında ise AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üyesi 27 yaşındaki Nafiz Dirikoç’un Belediye Başkanı olmak istediği ve çalışmalara başladığı öğrenildi.
AK Parti’de Nevşehir Belediye başkan adayı belirme çalışmaları hız kazanırken şuana kadar tek bir ismin Belediye Başkanlığına talip olduğu öğrenildi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın geçtiğimiz Cuma günü sağlık sorunlarını bahane ederek istifa etmesinin ardından Nevşehir’de vatandaşların her geçen gün AK Parti’ye olan tepkisi çığ gibi artarak devam ediyor. Vatandaşların tepkileri altında Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı 4 Şubat tarihinde Belediye Meclis üyeleri arasında seçilecekken AK Parti’de öne çıkan Mehmet Savran ve Tuğran Paslanmaz isimleri teklifi ret ettiği öğrenildi.

 

Tüm bu isimlerin arasında ise AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üyesi 27 yaşındaki Nafiz Dirikoç’un Belediye Başkanı olmak istediği ve çalışmalara başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.