Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTB Başkanı Salaş, YKS Türkiye birincisi öğrenciyi ödüllendirdi

NEVŞEHİR 29.07.2020 - 20:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NTB Başkanı Salaş, YKS Türkiye birincisi öğrenciyi ödüllendirdi

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, 2020 YKS sonuçlarına göre Temel Yeterlilik Testleri (TYT) oturumu sayısal puan türünde 500 tam puanla Türkiye 1.’si olan Hüseyin Kağan Özdemir'i, ödüllendirdi.
  Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testleri (TYT) oturumu sayısal puan türünde 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Hüseyin Kağan Özdemir'i makamında kabul etti.   Borsa Başkanı Salaş, 2020 YKS sınavında Türkiye birincisi olan ve İlimizi gururlandıran Nevşehir'li Hüseyin Kağan Özdemir, ailesi, Özel Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve öğretmenlerini makamında kabul ederek, kendisini kutladı ve başarılarının devamını diledi.   Türkiye birincisi Hüseyin Kağan Özdemir'i tebrik eden Başkan Salaş, ”Sevgili öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar diliyor, öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.   Ziyaret, Bora Başkanı Salaş'ın Türkiye YKS 1.'si Nevşehir'li Hüseyin Kağan Özdemir'e saat hediyesi takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, 2020 YKS sonuçlarına göre Temel Yeterlilik Testleri (TYT) oturumu sayısal puan türünde 500 tam puanla Türkiye 1.’si olan Hüseyin Kağan Özdemir'i, ödüllendirdi.

 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testleri (TYT) oturumu sayısal puan türünde 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Hüseyin Kağan Özdemir'i makamında kabul etti.

 

Borsa Başkanı Salaş, 2020 YKS sınavında Türkiye birincisi olan ve İlimizi gururlandıran Nevşehir'li Hüseyin Kağan Özdemir, ailesi, Özel Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve öğretmenlerini makamında kabul ederek, kendisini kutladı ve başarılarının devamını diledi.

 

Türkiye birincisi Hüseyin Kağan Özdemir'i tebrik eden Başkan Salaş, ”Sevgili öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar diliyor, öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Ziyaret, Bora Başkanı Salaş'ın Türkiye YKS 1.'si Nevşehir'li Hüseyin Kağan Özdemir'e saat hediyesi takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.