MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nissara AVM'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

GÜNCEL 15.12.2019 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nissara AVM'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen bebek emekleme yarışmasın 20 bebek katıldı.
  Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen bebek emekleme yarışmasın 20 bebek katıldı. Bebeklerin birinci olmak için emeklediği yarışmada ise ailelerin heyecanı görülmeye değerdi.   Bebeklerinin birinci olması için emeklediği yarışmada aileleri ise kendi çocuklarının birinci olması için ailelerin ise kendi çocuklarının sevdiği eşyaları göstererek dikkat çekme çabaları ise görülmeye değerdi. Düzenlenen bebek emekleme yarışmasında ise ailesinin kendisine salatalık uzatmasını gören Mustafa Ediz Eraslan birinci olurken, ikinciliği Ahmet Taha Demir ve üçüncülüğü ise Mina Kartaloğlu elde etti.   Nissara AVM Pazarlama Müdürü Ecem Doğru ise açıklamasında, “ Bu yıl ikincisini düzenlendiğimiz bebek emekleme yarışmasına 20 bebeğimiz katıldı. Ailelerin de büyük ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etti. Birinci olan bebeğimize bir adet bebek bakım seti ve 100 adet bebek bezi, ikinci olan bebeğimize 100 adet bebek bezi ve üçüncü olan bebeğimize ise 50 adet bebek bezi ve kupa hediye ettik” diye konuştu.
Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen bebek emekleme yarışmasın 20 bebek katıldı.

 

Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen bebek emekleme yarışmasın 20 bebek katıldı. Bebeklerin birinci olmak için emeklediği yarışmada ise ailelerin heyecanı görülmeye değerdi.

 

Bebeklerinin birinci olması için emeklediği yarışmada aileleri ise kendi çocuklarının birinci olması için ailelerin ise kendi çocuklarının sevdiği eşyaları göstererek dikkat çekme çabaları ise görülmeye değerdi. Düzenlenen bebek emekleme yarışmasında ise ailesinin kendisine salatalık uzatmasını gören Mustafa Ediz Eraslan birinci olurken, ikinciliği Ahmet Taha Demir ve üçüncülüğü ise Mina Kartaloğlu elde etti.

 

Nissara AVM Pazarlama Müdürü Ecem Doğru ise açıklamasında, “ Bu yıl ikincisini düzenlendiğimiz bebek emekleme yarışmasına 20 bebeğimiz katıldı. Ailelerin de büyük ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etti. Birinci olan bebeğimize bir adet bebek bakım seti ve 100 adet bebek bezi, ikinci olan bebeğimize 100 adet bebek bezi ve üçüncü olan bebeğimize ise 50 adet bebek bezi ve kupa hediye ettik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.