MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ Sanat Kulübü’nden ‘Bu Mutlu Günümüzde’ Adlı Oyun

KÜLTÜR-SANAT 16.05.2018 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ Sanat Kulübü’nden ‘Bu Mutlu Günümüzde’ Adlı Oyun

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sanat Kulübü Antalya Akdeniz Üniversitesi'nin 12.sini düzenlendiği Ulusal Tiyatro Festivalinde NEVÜ’yü "Bu Mutlu Günümüzde" adlı oyun ile temsil etti.
  Üniversite Sanat Kulübü 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı etkinliklerini tamamladı. Son olarak  Akdeniz Üniversitesi 12.Ulusal Tiyatro festivalinde Ayça Üzüm'ün yazdığı "Bu Mutlu Günümüzde" adlı oyunu sergileyen Sanat Kulübü öğrencileri salonu kahkahaya boğdu.     Çat Belediyesi Sponsor Oldu    Çat Belediyesi'nin dekor ve aksesuarda sponsor olduğu Sanat Kulübü öğrencileri kendi dekorlarını yaptı. Kulüp Başkanı Mustafa Döş "Bize desteklerinden dolayı başta Çat belediye başkanı Kamil Duru'ya, Kadın ve Demokrasi Derneği Başkanı ve Ağız ve diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İlkay Akün'e, Akün Eczanesi sahibi ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Akün'e çok teşekkür ediyoruz. Onların büyük destekleri ile 3 gün boyunca Üniversitemizi ve Şehrimizi çok güzel temsil ettik." dedi.    Sanat Kulübü’nün bu dönem önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini, “Nevşehir F tipi kapalı cezaevinde kadınlara 1 konser ve üniversite de 2 konser ile 1 ana oyun olmak üzere toplamda 2 bin 600'den fazla seyirciye ulaştıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Mustafa Döş  “Ayrıca bu yıl toplamda 5 köy okulunu ziyaret ederek 2000 den fazla kitap ve oyuncağı okullara bağışladık. Toplam 50 çocuğun tüm giyimlerini karşıladık.  Diyarbakır/Sergenli’ye kırtasiye yardımı yaptık”  diye konuştu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sanat Kulübü Antalya Akdeniz Üniversitesi'nin 12.sini düzenlendiği Ulusal Tiyatro Festivalinde NEVÜ’yü "Bu Mutlu Günümüzde" adlı oyun ile temsil etti.

 

Üniversite Sanat Kulübü 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı etkinliklerini tamamladı. Son olarak  Akdeniz Üniversitesi 12.Ulusal Tiyatro festivalinde Ayça Üzüm'ün yazdığı "Bu Mutlu Günümüzde" adlı oyunu sergileyen Sanat Kulübü öğrencileri salonu kahkahaya boğdu.  

 

Çat Belediyesi Sponsor Oldu 

 

Çat Belediyesi'nin dekor ve aksesuarda sponsor olduğu Sanat Kulübü öğrencileri kendi dekorlarını yaptı. Kulüp Başkanı Mustafa Döş "Bize desteklerinden dolayı başta Çat belediye başkanı Kamil Duru'ya, Kadın ve Demokrasi Derneği Başkanı ve Ağız ve diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İlkay Akün'e, Akün Eczanesi sahibi ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Akün'e çok teşekkür ediyoruz. Onların büyük destekleri ile 3 gün boyunca Üniversitemizi ve Şehrimizi çok güzel temsil ettik." dedi. 

 

Sanat Kulübü’nün bu dönem önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini, “Nevşehir F tipi kapalı cezaevinde kadınlara 1 konser ve üniversite de 2 konser ile 1 ana oyun olmak üzere toplamda 2 bin 600'den fazla seyirciye ulaştıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Mustafa Döş  “Ayrıca bu yıl toplamda 5 köy okulunu ziyaret ederek 2000 den fazla kitap ve oyuncağı okullara bağışladık. Toplam 50 çocuğun tüm giyimlerini karşıladık.  Diyarbakır/Sergenli’ye kırtasiye yardımı yaptık”  diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.