MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ Hacıbektaş MYO ve Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

EĞİTİM 24.12.2020 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NEVÜ Hacıbektaş MYO ve Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Nevşehir Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.   Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza törenine Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk, Hacıbektaş MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiçek, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Onur Battal ve Yüksekokul Sekreteri Zafer Bulut katıldı.   Protokole İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk ile birlikte imza atan Hacıbektaş MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiçek, iş birliği protokolü kapsamında olan mesleki gelişime yönelik iyileştirmeler, öğrencilerin istihdam olanaklarının geliştirilmesi için ortak çalışmalar, toplumsal sorunların çözümüne yönelik sosyal ve kültürel projelerin yapılması, müfredat iyileştirme çalışmaları ve kurumların alt yapı imkânlarının paylaşılması konularının her iki taraf kurum için eğitim-öğretim faaliyetlerinin gelişmesine önemli katkıda bulunacağını belirtti.   Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk ise “Geleceğimizi inşa edecek öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, ortak çalışmalarla uygulama alanlarını genişletmek, toplumsal sorunların tespit edilmesini ve çözümlerini hızlandırmak, istihdamı ve bilimsel çalışmaları artırmak gibi birçok başlıktan oluşan protokolün ilçemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi                                                                      

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Nevşehir Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

 

Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza törenine Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk, Hacıbektaş MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiçek, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Onur Battal ve Yüksekokul Sekreteri Zafer Bulut katıldı.

 

Protokole İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk ile birlikte imza atan Hacıbektaş MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiçek, iş birliği protokolü kapsamında olan mesleki gelişime yönelik iyileştirmeler, öğrencilerin istihdam olanaklarının geliştirilmesi için ortak çalışmalar, toplumsal sorunların çözümüne yönelik sosyal ve kültürel projelerin yapılması, müfredat iyileştirme çalışmaları ve kurumların alt yapı imkânlarının paylaşılması konularının her iki taraf kurum için eğitim-öğretim faaliyetlerinin gelişmesine önemli katkıda bulunacağını belirtti.

 

Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk ise “Geleceğimizi inşa edecek öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, ortak çalışmalarla uygulama alanlarını genişletmek, toplumsal sorunların tespit edilmesini ve çözümlerini hızlandırmak, istihdamı ve bilimsel çalışmaları artırmak gibi birçok başlıktan oluşan protokolün ilçemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.