MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ’den ‘Liderlik’ konulu söyleşi

EĞİTİM 27.05.2020 - 09:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NEVÜ’den ‘Liderlik’ konulu söyleşi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” kapsamında “Liderlik” konulu şöylesi gerçekleştirilecek.
  Korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden “NEVÜ Söyleşileri” programı düzenleyerek alanında uzman birbirinden değerli akademisyen, eğitimci ve yazarları ağırlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, üniversite görev yapan akademisyenleri de başlattığı “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” programına konuk etmeye devam ediyor.   Bu kapsamda NEVÜ tarafından başlatılan ve dördüncüsü gerçekleştirilecek olan “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” programının konuğu olacak olan NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Vahit Erkutlu, “Liderlik” üzerine konuşacak.   27 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat: 21:00’de https://sistem.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek söyleşi programını, üniversitenin tüm personeli ile öğrencileri  kendi kurumsal kullanıcı ad ve şifreleriyle giriş yaparak izleyebilecekler.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” kapsamında “Liderlik” konulu şöylesi gerçekleştirilecek.

 

Korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden “NEVÜ Söyleşileri” programı düzenleyerek alanında uzman birbirinden değerli akademisyen, eğitimci ve yazarları ağırlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, üniversite görev yapan akademisyenleri de başlattığı “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” programına konuk etmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda NEVÜ tarafından başlatılan ve dördüncüsü gerçekleştirilecek olan “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” programının konuğu olacak olan NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Vahit Erkutlu, “Liderlik” üzerine konuşacak.

 

27 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat: 21:00’de https://sistem.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek söyleşi programını, üniversitenin tüm personeli ile öğrencileri  kendi kurumsal kullanıcı ad ve şifreleriyle giriş yaparak izleyebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.