Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ’den Genç ve Yetişkin Spor Etkinlikleri Kursu

SPOR 03.07.2018 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ’den Genç ve Yetişkin Spor Etkinlikleri Kursu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, 14 yaş ve üzeri bireyler için ‘Genç ve Yetişkin Spor Etkinlikleri Kursu’ başlattı.
  NEVÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu tarafından düzenlenen spor kursunda; tenis, squash, spor tırmanışı, zumba, fitness (PT), kick-boks, taekwondo, havalı tabana atış eğitimi, badminton, masa tenisi, tekerlekli paten, pilates, boks, muay-thai güreş, basketbol, geleneksel okçuluk, voleybol, jimnastik, salon dansları, futbol ve drama yoga branşları yer almakta.     Her yaş grubundaki bireyler için organize edilen spor etkinlikleri programı NEVÜ Spor Tesislerinde, Spor Bilimleri ve Teknoloji Yüksekokulu koordinasyonunda ve Yüksekokul öğretim elemanları gözetiminde yürütülecek.    02 Temmuz 2018 tarihinde başlayan kayıtlar için detaylı bilgi https://www.nevsehir.edu.tr/tr/17336  adresinden edinilebilir.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, 14 yaş ve üzeri bireyler için ‘Genç ve Yetişkin Spor Etkinlikleri Kursu’ başlattı.

 

NEVÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu tarafından düzenlenen spor kursunda; tenis, squash, spor tırmanışı, zumba, fitness (PT), kick-boks, taekwondo, havalı tabana atış eğitimi, badminton, masa tenisi, tekerlekli paten, pilates, boks, muay-thai güreş, basketbol, geleneksel okçuluk, voleybol, jimnastik, salon dansları, futbol ve drama yoga branşları yer almakta.  

 

Her yaş grubundaki bireyler için organize edilen spor etkinlikleri programı NEVÜ Spor Tesislerinde, Spor Bilimleri ve Teknoloji Yüksekokulu koordinasyonunda ve Yüksekokul öğretim elemanları gözetiminde yürütülecek. 

 

02 Temmuz 2018 tarihinde başlayan kayıtlar için detaylı bilgi https://www.nevsehir.edu.tr/tr/17336  adresinden edinilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.