Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ'de Çocuk Tiyatrosu Sergilendi

KÜLTÜR-SANAT 09.05.2018 - 14:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ'de Çocuk Tiyatrosu Sergilendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ‘Ormanda’ isimli tiyatro oyununu sahneledi. Minik öğrencilerin izleyici olarak katıldığı ve animasyon gösterileri ile başlayan tiyatro büyük ilgi gördü.
  NEVÜ Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf 2. öğretim öğrencilerinin ‘Çocuk ve Drama’ dersi kapsamında Öğr. Gör. Ayşen Tükel rehberliğinde ve Osman Arslan yönetiminde hazırladıkları ‘Ormanda’ isimli tiyatro oyunu Kültür ve Kongre Merkezi Hayri Efendi Salonunda sahnelendi. Tiyatro gösterimine; NEVÜ Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu , Cevher Dudayev Anaokulu ve Uğur Okulları ana sınıf  ile 1. Sınıf öğrencileri; öğretmenler, veliler, NEVÜ Çocuk Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Meydan, Öğr. Gör. Ayşen Tükel, Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Günay Köprülü ve üniversite personeli ile öğrenciler katıldı.   ‘Vatan sevgisi’, ‘Kardeş sevgisi’, ‘Medyanın doğru kullanımı’, ‘Cep telefonunun yaşa göre uygunluğu’, ‘Ortak karar almanın önemi’ ve ‘Hayvan sevgisi’ne dair temaların işlendiği tiyatro gösterimi, izleyen minik öğrencileri  hem doyasıya eğlendirdi, hem de bilgilendirdi.   Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin başarılı performanslarıyla sergiledikleri tiyatro oyunu toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ‘Ormanda’ isimli tiyatro oyununu sahneledi. Minik öğrencilerin izleyici olarak katıldığı ve animasyon gösterileri ile başlayan tiyatro büyük ilgi gördü.

 

NEVÜ Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf 2. öğretim öğrencilerinin ‘Çocuk ve Drama’ dersi kapsamında Öğr. Gör. Ayşen Tükel rehberliğinde ve Osman Arslan yönetiminde hazırladıkları ‘Ormanda’ isimli tiyatro oyunu Kültür ve Kongre Merkezi Hayri Efendi Salonunda sahnelendi. Tiyatro gösterimine; NEVÜ Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu , Cevher Dudayev Anaokulu ve Uğur Okulları ana sınıf  ile 1. Sınıf öğrencileri; öğretmenler, veliler, NEVÜ Çocuk Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Meydan, Öğr. Gör. Ayşen Tükel, Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Günay Köprülü ve üniversite personeli ile öğrenciler katıldı.

 

‘Vatan sevgisi’, ‘Kardeş sevgisi’, ‘Medyanın doğru kullanımı’, ‘Cep telefonunun yaşa göre uygunluğu’, ‘Ortak karar almanın önemi’ ve ‘Hayvan sevgisi’ne dair temaların işlendiği tiyatro gösterimi, izleyen minik öğrencileri  hem doyasıya eğlendirdi, hem de bilgilendirdi.

 

Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin başarılı performanslarıyla sergiledikleri tiyatro oyunu toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.