Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yönetimi İstifa Etti

SPOR 22.05.2018 - 23:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yönetimi İstifa Etti

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetimi istifa etti.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlayarak 3.lig play-pff müsabakaları sonrasında Nevşehirspor’u 3.lige çıkartmayı başaran Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu yapılan toplantı sonrasında istifa ettiklerini açıkladılar.   Nevşehirspor yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklama, “Nevşehirspor G.K Başkanlığından 22.05.2018 günü yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Nevşehirspor Kulübü Başkanı Salih Dirikoç ve Yönetim Kurulu devam etmeme kararı almıştır. Bugüne kadar Nevşehirspor GK. Kulübümüze maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. 
Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetimi istifa etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlayarak 3.lig play-pff müsabakaları sonrasında Nevşehirspor’u 3.lige çıkartmayı başaran Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu yapılan toplantı sonrasında istifa ettiklerini açıkladılar.

 

Nevşehirspor yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklama, “Nevşehirspor G.K Başkanlığından 22.05.2018 günü yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Nevşehirspor Kulübü Başkanı Salih Dirikoç ve Yönetim Kurulu devam etmeme kararı almıştır. Bugüne kadar Nevşehirspor GK. Kulübümüze maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.