Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yöneticisinden Taraftarlara Küfür

SPOR 19.11.2017 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yöneticisinden Taraftarlara Küfür

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden takımımızı yalnız bırakmayan Meterisliler Taraftar grubuna Nevşehirspor’lu yönetici küfür etti.
  BAL Ligi 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor’u yağmur çamur demeden yalnız bırakmayan taraftar grubu Meterislilere teşekkür etmesi gereken yönetimin bunun tam aksine hareket ederken sözde yönetici sıfatını taşıyan bir kişi maç oynandığı esnada kendi taraftarlarına küfür etmesi büyük tepki çekti.   Edinilen bilgilere göre Hatay deplasmanında her zaman olduğu yerde olan Meterisliler Taraftar Grubuna Arsuz Karaağaç taraftarları sözlü ve fili saldırıda bulundu.  Meterisliler taraftar grubu da Arsuz Karaağaç takımı taraftarlarına karşılık vermesinin ardından olaylar bir anda büyüdü. Hatay polisi tarafından taraftarlara biber gazı sıkılmasının yanı sıra havaya silahla ateş etmesi sonrasında olaylar fazla büyümeden engellendi. Nevşehirspor’un sözde yöneticisinden bir kişi ise kendi taraftarlarına deplasmanda sahip çıkmak yerine taraftarlara ağza alınmayacak küfür etmesi ise büyük tepkilere neden oldu.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehabercom haber sitesi olarak yağmur çamur demeden aşık olduğu renkleri deplasmanda yalnız bırakmayan Meterisliler taraftar gurubuna Nevşehirspor yönetiminin demesi gerektiği söylemi biz söyleyelim istedik.   Nevşehirsporu yalnız bırakmayan başta Meterisliler Taraftar grubu olmak üzere tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden takımımızı yalnız bırakmayan Meterisliler Taraftar grubuna Nevşehirspor’lu yönetici küfür etti.

 

BAL Ligi 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor’u yağmur çamur demeden yalnız bırakmayan taraftar grubu Meterislilere teşekkür etmesi gereken yönetimin bunun tam aksine hareket ederken sözde yönetici sıfatını taşıyan bir kişi maç oynandığı esnada kendi taraftarlarına küfür etmesi büyük tepki çekti.

 

Edinilen bilgilere göre Hatay deplasmanında her zaman olduğu yerde olan Meterisliler Taraftar Grubuna Arsuz Karaağaç taraftarları sözlü ve fili saldırıda bulundu.  Meterisliler taraftar grubu da Arsuz Karaağaç takımı taraftarlarına karşılık vermesinin ardından olaylar bir anda büyüdü. Hatay polisi tarafından taraftarlara biber gazı sıkılmasının yanı sıra havaya silahla ateş etmesi sonrasında olaylar fazla büyümeden engellendi. Nevşehirspor’un sözde yöneticisinden bir kişi ise kendi taraftarlarına deplasmanda sahip çıkmak yerine taraftarlara ağza alınmayacak küfür etmesi ise büyük tepkilere neden oldu.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehabercom haber sitesi olarak yağmur çamur demeden aşık olduğu renkleri deplasmanda yalnız bırakmayan Meterisliler taraftar gurubuna Nevşehirspor yönetiminin demesi gerektiği söylemi biz söyleyelim istedik.

 

Nevşehirsporu yalnız bırakmayan başta Meterisliler Taraftar grubu olmak üzere tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.