Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yöneticileri Taraftarları mı İstemiyor?

SPOR 11.12.2017 - 17:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yöneticileri Taraftarları mı İstemiyor?

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor yöneticileri ile taraftarları arasında yaşanan gerginlik artarak devam ediyor.
  BAL Ligi 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimizde birlik ve beraberlik olgusu ne yazık ki birkaç yöneticinin çıkar çatışması yüzünden taraftarlara sıçradı. Nitekim Nevşehirspor’un oynamış olduğu iki deplasman maçında bir yöneticinin taraftara tokat atmasıyla başlayan gerginlik daha sonra ise bir başka yöneticinin ise taraftarlara küfür etmesiyle devam etmişti. İşte tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından Nevşehirspor yönetiminden bir kişi (ismi haber sitemiz kaynaklarından mevcuttur) ise son Adana Büyükşehir Belediyespor deplasmanında taraftarlara milletvekili Açıkgöz’ün otobüs tahsis edilmesiyle birlikte otobüs veren resmi kurum aranarak taraftarlara otobüs tahsisinin iptal edilmesi istemiyle devam etti.   İşte tüm bu gelişmelerin ardından ise gün yüzüne çıkan Nevşehirspor yönetimi ile taraftarlar arasında ki çatışma Nevşehir spor kamuoyunun da gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç tarafından taraftara tokat atan hatta taraftara küfür eden yönetici konusunda herhangi bir yaptırım yapılmaması ise Nevşehirspor yöneticilerinin Nevşehirspor’u gönülden destekleyen taraftarları istememesi olarak algılanmaya başladı.   Şimdi Sayın Yöneticilere Soruyoruz?   Nevşehirspor sevdası yüzünden haftanın bir günü tatili olan istemediğiniz taraftarlara hiçbir çıkar beklemeksizin ailesinden feragat ederek deplasmanlarda takımını destekliyor. Bu taraftar en azından bir teşekkürü hak etmiyor mu?   Nevşehirspor yöneticileri olarak taraftarların deplasman maçlarına gitmeleri için otobüs tahsis etmiyorsunuz ancak edenlere de engel olmaya çalışıyorsunuz? Bu mu sizin Nevşehir ve Nevşehirspor sevdanız?   www.lalehaber.com haklı olduğunuz zaman her zaman yanınızda oldu ancak yaşanan bu gelişmeleri kamuoyuna aktardıktan sonra mı kötü oldu?   Beyler unutmayın birlikten kuvvet doğan ve bu birlikte ki en büyük kuvvet 12.adam olan Meterisliler taraftar grubudur. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor yöneticileri ile taraftarları arasında yaşanan gerginlik artarak devam ediyor.

 

BAL Ligi 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimizde birlik ve beraberlik olgusu ne yazık ki birkaç yöneticinin çıkar çatışması yüzünden taraftarlara sıçradı. Nitekim Nevşehirspor’un oynamış olduğu iki deplasman maçında bir yöneticinin taraftara tokat atmasıyla başlayan gerginlik daha sonra ise bir başka yöneticinin ise taraftarlara küfür etmesiyle devam etmişti. İşte tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından Nevşehirspor yönetiminden bir kişi (ismi haber sitemiz kaynaklarından mevcuttur) ise son Adana Büyükşehir Belediyespor deplasmanında taraftarlara milletvekili Açıkgöz’ün otobüs tahsis edilmesiyle birlikte otobüs veren resmi kurum aranarak taraftarlara otobüs tahsisinin iptal edilmesi istemiyle devam etti.

 

İşte tüm bu gelişmelerin ardından ise gün yüzüne çıkan Nevşehirspor yönetimi ile taraftarlar arasında ki çatışma Nevşehir spor kamuoyunun da gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç tarafından taraftara tokat atan hatta taraftara küfür eden yönetici konusunda herhangi bir yaptırım yapılmaması ise Nevşehirspor yöneticilerinin Nevşehirspor’u gönülden destekleyen taraftarları istememesi olarak algılanmaya başladı.

 

Şimdi Sayın Yöneticilere Soruyoruz?

 

Nevşehirspor sevdası yüzünden haftanın bir günü tatili olan istemediğiniz taraftarlara hiçbir çıkar beklemeksizin ailesinden feragat ederek deplasmanlarda takımını destekliyor. Bu taraftar en azından bir teşekkürü hak etmiyor mu?

 

Nevşehirspor yöneticileri olarak taraftarların deplasman maçlarına gitmeleri için otobüs tahsis etmiyorsunuz ancak edenlere de engel olmaya çalışıyorsunuz? Bu mu sizin Nevşehir ve Nevşehirspor sevdanız?

 

www.lalehaber.com haklı olduğunuz zaman her zaman yanınızda oldu ancak yaşanan bu gelişmeleri kamuoyuna aktardıktan sonra mı kötü oldu?

 

Beyler unutmayın birlikten kuvvet doğan ve bu birlikte ki en büyük kuvvet 12.adam olan Meterisliler taraftar grubudur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.