Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Şoförlerden Şehir İçi Yol İsyanı

NEVŞEHİR 22.06.2016 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Şoförlerden Şehir İçi Yol İsyanı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kulliyesi , Toki ve Kale mahallesinde bulunan yer altı şehriyle gerek yurtiçi gerekse yurtdışında Nevşehir ilini Kapadokya bölgesi çok gündemde.
Nevşehir  Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kulliyesi , Toki ve Kale mahallesinde bulunan yer altı şehriyle gerek yurtiçi gerekse yurtdışında Nevşehir ilini Kapadokya bölgesi çok gündemde.     Ne Varki Turizm kenti Nevşehir’i şekillendiren yetkililer şöyle dönüp arka tarafa baktığında şehrin mahalle içi yollarını, sokak aralarını kimse görmüyor. Lütfen şehir dışından gelenlere hava atmak, gösteriş yapmak için hizmet yapmayın. Biraz da şehirde yaşayan kendi vatandaşınızı düşünün..       Nevşehir’de halkı için taşımacılık yapan otobüs şoförü Batuhan Taşan haber sitemize yaptığı açıklamada; Nevşehir ili adeta bana büyük köy gibi geliyor. Yollar berbat , durak desen vatandaş gibi bizlerde perişanız bu konuda Nevşehir Belediye Başkanı nasıl bir işlem çalışma yapıyor bilmiyorum ancak yollardaki durumlar nedeniyle araçlarımızdaki arızalar sanayicileri Başkan Hasan Ünver sayesinde zengin ediyor. Acaba Hasan Ünver bu yolları ve vatandaşları görmüyor mu buyursun gelsin bir gün Nevşehir şehir içinde bir gezdireyim sayın Başkanımızı, ayrıca bir gün Nevşehir milletvekillerini görürsem onları da otobüsüme alıp yolların halini bir vilayete yakışmadığını göstermek istiyorum dedi.   Gerek yollar gerekse Meteris durağı konusunda Nevşehir Belediyesi ve yetkililer nasıl bir çözüm bulacak göreceğiz.     Basın ile her bir araya geldiğin Nevşehir Belediye Başkanının yaptığı açıklamalarda fazla bir değişiklik yapmayarak, hep aynı konulara değinerek  nerelere hizmet yaptıklarını açıkladı. Gündem sadece kale mahallesi, turizm ve temizlik.  Yani Nevşehir’in dışı sizi, içi bizi yakıyor..   Çok iyi çok güzel sevgili başkanımız  ama, bütün yatırımları hizmeti kale mahallesi boyuna veya külliyeye yoğunlaşmak ile olmuyor. Şehir içersinde yapılan hizmet sadece çöp toplamaktan başka bir çalışma göremiyoruz. Şehir içerisi yollar, sokak ve caddeler köstebek yuvası gibi, bu yollardan giderken vatandaşın poposu acıyor.Ayaklarımız çamura, suya batıyor. Lütfen biraz da şehrin içinde oturan öz Nevşehirli vatandaşlara hizmet yapılmasını  öneriyoruz.   Ayrıca Nevşehir iline gerek yerli gerekse yabancı turist gelse bile yollardaki durum sizce nasıl değerlendirecekler.        
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kulliyesi , Toki ve Kale mahallesinde bulunan yer altı şehriyle gerek yurtiçi gerekse yurtdışında Nevşehir ilini Kapadokya bölgesi çok gündemde.

Nevşehir  Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kulliyesi , Toki ve Kale mahallesinde bulunan yer altı şehriyle gerek yurtiçi gerekse yurtdışında Nevşehir ilini Kapadokya bölgesi çok gündemde.

 

 

Ne Varki Turizm kenti Nevşehir’i şekillendiren yetkililer şöyle dönüp arka tarafa baktığında şehrin mahalle içi yollarını, sokak aralarını kimse görmüyor. Lütfen şehir dışından gelenlere hava atmak, gösteriş yapmak için hizmet yapmayın. Biraz da şehirde yaşayan kendi vatandaşınızı düşünün..

 

 

 

Nevşehir’de halkı için taşımacılık yapan otobüs şoförü Batuhan Taşan haber sitemize yaptığı açıklamada; Nevşehir ili adeta bana büyük köy gibi geliyor. Yollar berbat , durak desen vatandaş gibi bizlerde perişanız bu konuda Nevşehir Belediye Başkanı nasıl bir işlem çalışma yapıyor bilmiyorum ancak yollardaki durumlar nedeniyle araçlarımızdaki arızalar sanayicileri Başkan Hasan Ünver sayesinde zengin ediyor. Acaba Hasan Ünver bu yolları ve vatandaşları görmüyor mu buyursun gelsin bir gün Nevşehir şehir içinde bir gezdireyim sayın Başkanımızı, ayrıca bir gün Nevşehir milletvekillerini görürsem onları da otobüsüme alıp yolların halini bir vilayete yakışmadığını göstermek istiyorum dedi.

 

Gerek yollar gerekse Meteris durağı konusunda Nevşehir Belediyesi ve yetkililer nasıl bir çözüm bulacak göreceğiz.

 

 

Basın ile her bir araya geldiğin Nevşehir Belediye Başkanının yaptığı açıklamalarda fazla bir değişiklik yapmayarak, hep aynı konulara değinerek  nerelere hizmet yaptıklarını açıkladı. Gündem sadece kale mahallesi, turizm ve temizlik.  Yani Nevşehir’in dışı sizi, içi bizi yakıyor..

 

Çok iyi çok güzel sevgili başkanımız  ama, bütün yatırımları hizmeti kale mahallesi boyuna veya külliyeye yoğunlaşmak ile olmuyor. Şehir içersinde yapılan hizmet sadece çöp toplamaktan başka bir çalışma göremiyoruz. Şehir içerisi yollar, sokak ve caddeler köstebek yuvası gibi, bu yollardan giderken vatandaşın poposu acıyor.Ayaklarımız çamura, suya batıyor. Lütfen biraz da şehrin içinde oturan öz Nevşehirli vatandaşlara hizmet yapılmasını  öneriyoruz.

 

Ayrıca Nevşehir iline gerek yerli gerekse yabancı turist gelse bile yollardaki durum sizce nasıl değerlendirecekler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.