MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Genç Türkücüden Müthiş Klip

KÜLTÜR-SANAT 17.09.2016 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Genç Türkücüden Müthiş Klip

Yeni evlendiği Eşine Nevşehirli Türkücü Musa Çiftçi’den müthiş klip
Yeni evlendiği Eşine Nevşehirli Türkücü Musa Çiftçi’den müthiş klip       Nevşehirli Türkücü Musa Çiftçi eşine evlilik hazırlıkları sırasında düğün fotoğraflarını çekimi esnasında alınan kayıtlar ile evliliklerin 1. ayında kliple sürpriz yaptı.     Nevşehirli Türkücü Musa Çiftçi’nin sosyal medyadan paylaştığı klip ile sevenlerine ve klipte emeği geçen herkese adeta teşekkür etti.     Yeni evli çiftlere bizde bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Biz klipi çok beğendin size de izletmek istedik. Bakalım siz beğenecek misiniz.  
Yeni evlendiği Eşine Nevşehirli Türkücü Musa Çiftçi’den müthiş klip

Yeni evlendiği Eşine Nevşehirli Türkücü Musa Çiftçi’den müthiş klip

 

 

 

Nevşehirli Türkücü Musa Çiftçi eşine evlilik hazırlıkları sırasında düğün fotoğraflarını çekimi esnasında alınan kayıtlar ile evliliklerin 1. ayında kliple sürpriz yaptı.

 

 

Nevşehirli Türkücü Musa Çiftçi’nin sosyal medyadan paylaştığı klip ile sevenlerine ve klipte emeği geçen herkese adeta teşekkür etti.

 

 

Yeni evli çiftlere bizde bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Biz klipi çok beğendin size de izletmek istedik. Bakalım siz beğenecek misiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.