Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Baba Yeni Doğan Oğluna Şehidin Adını Koydu

NEVŞEHİR 23.02.2017 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Baba Yeni Doğan Oğluna Şehidin Adını Koydu

Nevşehir’de dünyaya gelen bu bebeğe Ömer Halis ismi verildi.
Nevşehir Karapınar Kasabasında 22/02/2017 tarihinde dünyaya gelen bebeğe Ömer Halis ismi verildi.   15 Temmuz darbe girişiminde üstün fedakârlık göstererek canını ortaya koyan ve vatanını savunan Şehit Ömer Halisdemir’in anısına geçtiğimiz günlerde memleketi Niğde’ye heykeli dikilmişti.   Tüm yurtta milletin gönlünde büyük yer edinen bu kahramana Nevşehir halkıda duyarsız kalmadı. Mezarını ziyaretçi akınına çevirip dualarla andılar.   Nevşehirli hemşerimiz Abdulkadir Belada’da dünyaya gelen oğlu için Ömer HALİS ismini koydu.   Abdulkadir Belada yaptığı açıklamada: “ memleketimizde Ömer Halisdemirler tükenmez, bir ölür bin diriliriz. Benim yavrumda inşallah bu kahramanlar gibi vatanına milletine hayırlı bir insan olur. dedi.  
Nevşehir’de dünyaya gelen bu bebeğe Ömer Halis ismi verildi.

Nevşehir Karapınar Kasabasında 22/02/2017 tarihinde dünyaya gelen bebeğe Ömer Halis ismi verildi.

 

15 Temmuz darbe girişiminde üstün fedakârlık göstererek canını ortaya koyan ve vatanını savunan Şehit Ömer Halisdemir’in anısına geçtiğimiz günlerde memleketi Niğde’ye heykeli dikilmişti.

 

Tüm yurtta milletin gönlünde büyük yer edinen bu kahramana Nevşehir halkıda duyarsız kalmadı. Mezarını ziyaretçi akınına çevirip dualarla andılar.

 

Nevşehirli hemşerimiz Abdulkadir Belada’da dünyaya gelen oğlu için Ömer HALİS ismini koydu.

 

Abdulkadir Belada yaptığı açıklamada: “ memleketimizde Ömer Halisdemirler tükenmez, bir ölür bin diriliriz. Benim yavrumda inşallah bu kahramanlar gibi vatanına milletine hayırlı bir insan olur. dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.