MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valiliğinden Çocuklara Sürpriz

NEVŞEHİR 29.09.2016 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valiliğinden Çocuklara Sürpriz

Nevşehir’de koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ında katıldığı piknik organizasyonu yapıldı.
Nevşehir’de koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ında katıldığı piknik organizasyonu yapıldı.   Nevşehir Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizasyon hakkında basın açıklaması yaptı.   Nevşehir Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü açıklamasında ; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının değişen kurum bakımı politikası gereği Nevşehir İlimizde faaliyete geçirilen 5 çocuk evimizde toplam 30 çocuğumuz korunma ve bakım altında bulunmaktadır.   Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve eşleri himayelerinde 25.09.2016 tarihinde çocuk evlerimizde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımıza yönelik İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bahçesinde piknik organizasyonu gerçekleştirilmiştir.   Piknik organizasyonuna Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve eşleri, Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ali Tanrıver, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Eldivan ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Hüseyin Şener ve eşi ile birlikte diğer kamu kurumlan amirleri ve eşleri katılım sağlamıştır.   Saat 13.00 ile 17:00 arasında gerçekleştirilen piknik organizasyonumuzsa Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve eşleri ile birlikte diğer katılımcılar piknik süresince çocuklarımızla yakından ilgilenerek Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan bölümlerde sportif etkinliklerde bulunmuşlardır. denildi  
Nevşehir’de koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ında katıldığı piknik organizasyonu yapıldı.

Nevşehir’de koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ında katıldığı piknik organizasyonu yapıldı.

 

Nevşehir Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizasyon hakkında basın açıklaması yaptı.

 

Nevşehir Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü açıklamasında ; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının değişen kurum bakımı politikası gereği Nevşehir İlimizde faaliyete geçirilen 5 çocuk evimizde toplam 30 çocuğumuz korunma ve bakım altında bulunmaktadır.

 

Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve eşleri himayelerinde 25.09.2016 tarihinde çocuk evlerimizde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımıza yönelik İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bahçesinde piknik organizasyonu gerçekleştirilmiştir.

 

Piknik organizasyonuna Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve eşleri, Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ali Tanrıver, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Eldivan ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Hüseyin Şener ve eşi ile birlikte diğer kamu kurumlan amirleri ve eşleri katılım sağlamıştır.

 

Saat 13.00 ile 17:00 arasında gerçekleştirilen piknik organizasyonumuzsa Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve eşleri ile birlikte diğer katılımcılar piknik süresince çocuklarımızla yakından ilgilenerek Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan bölümlerde sportif etkinliklerde bulunmuşlardır. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.