Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Vali Yardımcısı Atsız'ın Mesai Saatleri Ne Zaman Başlıyor?

GÜNCEL 03.05.2016 - 08:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Vali Yardımcısı Atsız'ın Mesai Saatleri Ne Zaman Başlıyor?

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak daha önce bahsetmiş olduğumuz Nevşehir dosyalarını açıyoruz.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak daha önce bahsetmiş olduğumuz Nevşehir dosyalarını açıyoruz.   Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsın Nevşehir’de göreve 12.08.2013 tarihinde başladı. Göreve başlamış olduğu ilk günden itibaren sürekli kamu oyu ve basın mensupları ile mesafeli bir tutum sergileyen Vali Yardımcısı Mustafa Atsız özellikle son günlerde mesai kavramına uymaması nedeniyle büyük tepkiler almaya devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında her ne kadar daire müdürleri ve memurlarının sesini çıkartmasa bile arkadan arkaya tepkiler alması whatsaap ihbar hattımıza gelen bir haber ile başladı. www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonrasında ise Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’ın mesai saatlerinin 08.00’de başlamasına rağmen Valiliğe en erken saat 10.00’da geldiği tespit edildi.   Şimdi Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’a soruyoruz. Vali Yardımcılığı makamında mesai kavramı var mıdır? Mesai kavramı varsa sizin için mesai saatleri hangi saatler arasında başlıyor?     Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yayın hayatına başlamış olduğumuz ilk günden itibaren doğru, tarafsız ve gerçekleri kamu oyu ile paylaşmış olduğumuz gibi bundan sonrada aynı haber anlayışı ile yayın hayatımıza devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. 
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak daha önce bahsetmiş olduğumuz Nevşehir dosyalarını açıyoruz.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak daha önce bahsetmiş olduğumuz Nevşehir dosyalarını açıyoruz.

 

Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsın Nevşehir’de göreve 12.08.2013 tarihinde başladı. Göreve başlamış olduğu ilk günden itibaren sürekli kamu oyu ve basın mensupları ile mesafeli bir tutum sergileyen Vali Yardımcısı Mustafa Atsız özellikle son günlerde mesai kavramına uymaması nedeniyle büyük tepkiler almaya devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında her ne kadar daire müdürleri ve memurlarının sesini çıkartmasa bile arkadan arkaya tepkiler alması whatsaap ihbar hattımıza gelen bir haber ile başladı. www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonrasında ise Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’ın mesai saatlerinin 08.00’de başlamasına rağmen Valiliğe en erken saat 10.00’da geldiği tespit edildi.

 

Şimdi Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’a soruyoruz. Vali Yardımcılığı makamında mesai kavramı var mıdır? Mesai kavramı varsa sizin için mesai saatleri hangi saatler arasında başlıyor?

 

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yayın hayatına başlamış olduğumuz ilk günden itibaren doğru, tarafsız ve gerçekleri kamu oyu ile paylaşmış olduğumuz gibi bundan sonrada aynı haber anlayışı ile yayın hayatımıza devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.