Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Uzmanı Yeni Kitabını Çıkarttı

EĞİTİM 21.06.2016 - 15:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Uzmanı Yeni Kitabını Çıkarttı

Nevşehir'de doğa ile ilgili çalışmaları ile tanınan Araştırmacı Yazar İsmail Demirel, yeni kitabı "Nevşehir Şifalı Suları" kitabını ilk olarak Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a hediye etti.
  Nevşehir'de doğa ile ilgili çalışmaları ile tanınan Araştırmacı Yazar İsmail Demirel, yeni kitabı "Nevşehir Şifalı Suları" kitabını ilk olarak Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a hediye etti.   Nevşehir'de adını sık sık doğa yürüyüşleri, vadiler, bitki incelemeleri, yayınladığı kitap ve DVD'ler ile duyuran Araştırmacı Yazar, Öğretmen İsmail Demirel, 28. kitabını yayınlayarak büyük bir çalışmaya daha imza atmış oldu.   Daha önce Nevşehir Kuşları, Nevşehir Yabani Hayvanları, Nevşehir Apaçları, Nevşehir Herptilleri, Nevşehir Böcekleri, Nevşehir Vadileri isimleriyle kitap yazan İsmail Demirel'in son eserinde ise Nevşehir'in Şifalı Suları hakkında detaylı bilgilere yer verildi. Yazdığı kitaplarla adeta Nevşehir'in doğal hayat haritasını çıkarmaya çalışan İsmail Demirel, Nevşehir'in şifalı sularının görsel öğelerle aktarıldığı son kitabını ise böyle bir kitabın yazılması fikrini ortaya atarak daha sonra da kendisine desteklerini esirgemeyen Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a hediye etti.   Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a kitabı hediye ettikten sonra bir açıklama yapan İsmail Demirel, "Yıllardır Nevşehir ile ilgili çeşitli araştırmalar yaparak kaybolmaya yüz tutan yahut bilinmeyen değerlerimizi ve güzelliklerimizi hem halkımıza aktarmaya, hem de bu değer ve güzelliklerin nesiller boyu bilinmesi adı altına kayıt altına alıyorum. Nevşehir'e hizmet etmek, doğayla iç içe olmak bana huzur verirken, tarihe de eser bırakmamı sağlıyor bundan büyük bir güzellik olamaz. Bu güzellikleri yaşamak adına yine Nevşehir ile ilgili yazmayı düşündüğüm on kitap var. Bu kitaplarda da camiler, kiliseler, müzeler, çeşmeler, madenler, barajları anlatmaya ve halkımıza aktarmaya çalışacağım" dedi.   İsmail Demirel'in halen hem öğretmenlik yapması hem de boş zamanlarında Nevşehir ile ilgili böylesine önemli çalışmalara imza atması sonrası konuşan Mustafa Uğur, başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Nevşehir Valiliği'nin Nevşehir'in değerlerini kayıt altına alan öğretmen İsmail Demirel'e gerekli teşekkürü yapmasını beklediklerini vurguladı.
Nevşehir'de doğa ile ilgili çalışmaları ile tanınan Araştırmacı Yazar İsmail Demirel, yeni kitabı "Nevşehir Şifalı Suları" kitabını ilk olarak Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a hediye etti.

 

Nevşehir'de doğa ile ilgili çalışmaları ile tanınan Araştırmacı Yazar İsmail Demirel, yeni kitabı "Nevşehir Şifalı Suları" kitabını ilk olarak Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a hediye etti.

 

Nevşehir'de adını sık sık doğa yürüyüşleri, vadiler, bitki incelemeleri, yayınladığı kitap ve DVD'ler ile duyuran Araştırmacı Yazar, Öğretmen İsmail Demirel, 28. kitabını yayınlayarak büyük bir çalışmaya daha imza atmış oldu.

 

Daha önce Nevşehir Kuşları, Nevşehir Yabani Hayvanları, Nevşehir Apaçları, Nevşehir Herptilleri, Nevşehir Böcekleri, Nevşehir Vadileri isimleriyle kitap yazan İsmail Demirel'in son eserinde ise Nevşehir'in Şifalı Suları hakkında detaylı bilgilere yer verildi. Yazdığı kitaplarla adeta Nevşehir'in doğal hayat haritasını çıkarmaya çalışan İsmail Demirel, Nevşehir'in şifalı sularının görsel öğelerle aktarıldığı son kitabını ise böyle bir kitabın yazılması fikrini ortaya atarak daha sonra da kendisine desteklerini esirgemeyen Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a hediye etti.

 

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a kitabı hediye ettikten sonra bir açıklama yapan İsmail Demirel, "Yıllardır Nevşehir ile ilgili çeşitli araştırmalar yaparak kaybolmaya yüz tutan yahut bilinmeyen değerlerimizi ve güzelliklerimizi hem halkımıza aktarmaya, hem de bu değer ve güzelliklerin nesiller boyu bilinmesi adı altına kayıt altına alıyorum. Nevşehir'e hizmet etmek, doğayla iç içe olmak bana huzur verirken, tarihe de eser bırakmamı sağlıyor bundan büyük bir güzellik olamaz. Bu güzellikleri yaşamak adına yine Nevşehir ile ilgili yazmayı düşündüğüm on kitap var. Bu kitaplarda da camiler, kiliseler, müzeler, çeşmeler, madenler, barajları anlatmaya ve halkımıza aktarmaya çalışacağım" dedi.

 

İsmail Demirel'in halen hem öğretmenlik yapması hem de boş zamanlarında Nevşehir ile ilgili böylesine önemli çalışmalara imza atması sonrası konuşan Mustafa Uğur, başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Nevşehir Valiliği'nin Nevşehir'in değerlerini kayıt altına alan öğretmen İsmail Demirel'e gerekli teşekkürü yapmasını beklediklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.