Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları Türkçülük Konferansı Düzenledi

NEVŞEHİR 04.05.2016 - 08:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocakları Türkçülük Konferansı Düzenledi

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük ve Miraç Kandili programı düzenlendi.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük ve Miraç Kandili programı düzenlendi.   Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük Günü konulu düzenlenen konferansa, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve ülkücüler katıldı.   Ülkü Ocaklar Başkanı Yahya Leblebici yaptığı açıklamada, “3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Miraç Kandil programımızı İl Ocak binamızda yoğun katılımla gerçekleştirdik. Programımız Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başladı. Daha sonra 3 Mayıs Milliyetçiler Günü konulu konferansı ile devam etti ve yemek ikramı ile son buldu.Katılım sağlayan MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimine, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetimine, katılan herkese teşekkür ederiz” dedi. 
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük ve Miraç Kandili programı düzenlendi.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük ve Miraç Kandili programı düzenlendi.

 

Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük Günü konulu düzenlenen konferansa, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve ülkücüler katıldı.

 

Ülkü Ocaklar Başkanı Yahya Leblebici yaptığı açıklamada, “3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Miraç Kandil programımızı İl Ocak binamızda yoğun katılımla gerçekleştirdik. Programımız Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başladı. Daha sonra 3 Mayıs Milliyetçiler Günü konulu konferansı ile devam etti ve yemek ikramı ile son buldu.Katılım sağlayan MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimine, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetimine, katılan herkese teşekkür ederiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.