Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları Tahinli Pide Dağıttı

NEVŞEHİR 23.02.2018 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocakları Tahinli Pide Dağıttı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan Aslan’ın ruhları için tahinli pide dağıtıldı.
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Fırat Yılmaz Çakıroğlu Haftası etkinlikleri kapsamında Cuma namazı çıkışında tahinli pide dağıtımı gerçekleştirildi.   Nevşehir Merkez Kurşunlu Camii ve Üniversite Camii önüne kurulan stantlarda dağıtılan tahinli pidelerden alan vatandaşlar, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan Aslan anısına düzenlenen etkinlikten dolayı görevlilere teşekkür etti.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan Aslan’ın ruhları için tahinli pide dağıtıldı.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Fırat Yılmaz Çakıroğlu Haftası etkinlikleri kapsamında Cuma namazı çıkışında tahinli pide dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Merkez Kurşunlu Camii ve Üniversite Camii önüne kurulan stantlarda dağıtılan tahinli pidelerden alan vatandaşlar, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan Aslan anısına düzenlenen etkinlikten dolayı görevlilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.