Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor Yöneticileri Daha Neyi Bekliyor?

SPOR 04.05.2016 - 22:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor Yöneticileri Daha Neyi Bekliyor?

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Spor’da neler olacağını spor kamu oyu tarafından merakla bekleniyor.
Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Spor’da neler olacağını spor kamu oyu tarafından merakla bekleniyor.   Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, İkinci Başkan Sedat Cantekin ve Futbol Şube Sorumlusu Serhat Cantekin’in istifalarının ardından Nevşehir Spora Çat Belediye Başkanı Kamil Duru talip olduğunu açıklamış ve yönetime resmi teklifini iletmişti. Aradan geçen zamanın ardından Nevşehir Spor Kulüp yönetimi halen bir cevap vermemesinin ardından futbolcular birer birer ayrılmaya devam ediyor. Son olarak Nevşehir Sporlu forvet oyuncu Anıl Bircan Gebze Spor ile anlaşarak ayrılma kararı aldı.   Nevşehir Spor Yöneticilerine Soruyoruz?   Cantekin ailesinin istifasının ardından geriye kalan yönetim kurulu üyeleri halen gelen resmi tekliflere bir cevap vermemesi kafaları karıştırdı. Özellikle Mehmet Bıyık ve beraberindekilerin ne yapmaya çalıştığı konusunda kararsızlık yaşanırken taraftarlar bu isimlerin Nevşehir Spor sevdalısı mı yoksa kendilerine buradan bir pay mı biçme peşindeler mi sözleri yükselmeye başladı. Nitekim taraftarlar Nevşehir sporun yönetiminin biran önce belirlenmesi ve gereken adımların atılmasını sabırsızlık içerisinde bekliyor.
Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Spor’da neler olacağını spor kamu oyu tarafından merakla bekleniyor.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Spor’da neler olacağını spor kamu oyu tarafından merakla bekleniyor.

 

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, İkinci Başkan Sedat Cantekin ve Futbol Şube Sorumlusu Serhat Cantekin’in istifalarının ardından Nevşehir Spora Çat Belediye Başkanı Kamil Duru talip olduğunu açıklamış ve yönetime resmi teklifini iletmişti. Aradan geçen zamanın ardından Nevşehir Spor Kulüp yönetimi halen bir cevap vermemesinin ardından futbolcular birer birer ayrılmaya devam ediyor. Son olarak Nevşehir Sporlu forvet oyuncu Anıl Bircan Gebze Spor ile anlaşarak ayrılma kararı aldı.

 

Nevşehir Spor Yöneticilerine Soruyoruz?

 

Cantekin ailesinin istifasının ardından geriye kalan yönetim kurulu üyeleri halen gelen resmi tekliflere bir cevap vermemesi kafaları karıştırdı. Özellikle Mehmet Bıyık ve beraberindekilerin ne yapmaya çalıştığı konusunda kararsızlık yaşanırken taraftarlar bu isimlerin Nevşehir Spor sevdalısı mı yoksa kendilerine buradan bir pay mı biçme peşindeler mi sözleri yükselmeye başladı. Nitekim taraftarlar Nevşehir sporun yönetiminin biran önce belirlenmesi ve gereken adımların atılmasını sabırsızlık içerisinde bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.