Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor Şimdi Ne Olacak?

SPOR 27.04.2016 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor Şimdi Ne Olacak?

Bölgesel Amatör Ligde beş sezondur mücadele eden Nevşehir Spor bu sene de taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.
Bölgesel Amatör Ligde beş sezondur mücadele eden Nevşehir Spor bu sene de taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.   Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor adeta bu ligin gediklisi olarak kalması dikkatlerden kaçmadı. Son sezonda ise grubunu üçüncü sırada tamamlayan Nevşehir Spor play out mücadelesinde de Çat Gençlik Sporu 5-1 mağlup ederek 2016-2017 futbol sezonunda da Bölgesel Amatör Ligde Nevşehir’i temsil edecek.   Sezon sonunda ise Cantekin ailesi Nevşehir Sporu önümüzde ki sezonda bırakacaklarını ve Nevşehir’de Nevşehir Sporun taliplisi olduğu takdirde takımı devredeceklerini bazı basın yayın kuruluşlarına açıklamıştı. Spor kamuoyu ise ve Nevşehir spor taraftarları ise şimdi merak içerisinde Nevşehir Sporun bu seneki akıbetinin ne olacağını merak içerisinde bekliyor.   Son olarak Bölgesel Amatör Lig Play Out mücadelesinde Çat Gençlik Sporu 5-1 mağlup etmesi sonrasında ise taraftarların sanki şampiyon olmuş gibi sevinmeleri ise dikkatlerden kaçmazken acaba kimsenin aklına gelmez mi 3. Lige çıkmak diye soramadan geçemiyoruz.   Şimdi Cantekin Ailesine soruyoruz?  Nevşehir Sporun akıbeti ne olacak? Nevşehir Spor 3. Lige taşımak amacında bir kişi çıkarsa takımı devredecek misiniz?   Lalehaber olarak artık Nevşehirspor'u 3 Ligde layık olduğu yerde görmek istiyoruz. Bu kent bunları hak ediyor. Nevşehirspor başkan ve yönetimi bir basın toplantısına davet ediyoruz ? 
Bölgesel Amatör Ligde beş sezondur mücadele eden Nevşehir Spor bu sene de taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Bölgesel Amatör Ligde beş sezondur mücadele eden Nevşehir Spor bu sene de taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor adeta bu ligin gediklisi olarak kalması dikkatlerden kaçmadı. Son sezonda ise grubunu üçüncü sırada tamamlayan Nevşehir Spor play out mücadelesinde de Çat Gençlik Sporu 5-1 mağlup ederek 2016-2017 futbol sezonunda da Bölgesel Amatör Ligde Nevşehir’i temsil edecek.

 

Sezon sonunda ise Cantekin ailesi Nevşehir Sporu önümüzde ki sezonda bırakacaklarını ve Nevşehir’de Nevşehir Sporun taliplisi olduğu takdirde takımı devredeceklerini bazı basın yayın kuruluşlarına açıklamıştı. Spor kamuoyu ise ve Nevşehir spor taraftarları ise şimdi merak içerisinde Nevşehir Sporun bu seneki akıbetinin ne olacağını merak içerisinde bekliyor.

 

Son olarak Bölgesel Amatör Lig Play Out mücadelesinde Çat Gençlik Sporu 5-1 mağlup etmesi sonrasında ise taraftarların sanki şampiyon olmuş gibi sevinmeleri ise dikkatlerden kaçmazken acaba kimsenin aklına gelmez mi 3. Lige çıkmak diye soramadan geçemiyoruz.

 

Şimdi Cantekin Ailesine soruyoruz? 

Nevşehir Sporun akıbeti ne olacak?

Nevşehir Spor 3. Lige taşımak amacında bir kişi çıkarsa takımı devredecek misiniz?

 

Lalehaber olarak artık Nevşehirspor'u 3 Ligde layık olduğu yerde görmek istiyoruz. Bu kent bunları hak ediyor. Nevşehirspor başkan ve yönetimi bir basın toplantısına davet ediyoruz ? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.