Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir spor Bitti Demeden Bitmez

SPOR 22.01.2017 - 14:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir spor Bitti Demeden Bitmez

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir spor, Ankara deplasmanında Çubuk sporu 3-2 mağlup etti.
  Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir spor, Ankara deplasmanında Çubuk sporu 3-2 mağlup etti. Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor deplasmanda Çubuk spor ile karşılaştı. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçilirken kaptan Aydın Kuzu maçın 41.dakikasında Nevşehir sporu 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısı da bu skor ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında arzu olan taraf yine Nevşehir spor oldu. Maçın 50.dakikasında kaptan Aydın Kuzu bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maçta bu dakikadan sonra Çubuk spor takımında oyundan kopmalar olurken Nevşehir spor topa daha fazla sahip olan taraf oldu. Maçın 90 dakikası 2-0 Nevşehir sporun üstünlüğü ile devam ederken maçın 4.hakemi maçta 12 dakika uzatma gösterdi. Bu dakikadan sonra Çubuk spor üst üste bulduğu goller ile maçı 2-2 eşitliğe getirdi. Maç bu şekilde bitti derken Nevşehir spor’da bu defa Eyüp sahneye çıktı ve Nevşehir sporu 3-2 öne geçiren golü kaydederken maçta bu şekilde sona erdi. 
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir spor, Ankara deplasmanında Çubuk sporu 3-2 mağlup etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir spor, Ankara deplasmanında Çubuk sporu 3-2 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor deplasmanda Çubuk spor ile karşılaştı. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçilirken kaptan Aydın Kuzu maçın 41.dakikasında Nevşehir sporu 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısı da bu skor ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında arzu olan taraf yine Nevşehir spor oldu. Maçın 50.dakikasında kaptan Aydın Kuzu bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maçta bu dakikadan sonra Çubuk spor takımında oyundan kopmalar olurken Nevşehir spor topa daha fazla sahip olan taraf oldu. Maçın 90 dakikası 2-0 Nevşehir sporun üstünlüğü ile devam ederken maçın 4.hakemi maçta 12 dakika uzatma gösterdi. Bu dakikadan sonra Çubuk spor üst üste bulduğu goller ile maçı 2-2 eşitliğe getirdi. Maç bu şekilde bitti derken Nevşehir spor’da bu defa Eyüp sahneye çıktı ve Nevşehir sporu 3-2 öne geçiren golü kaydederken maçta bu şekilde sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.