MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Açıldı

EĞİTİM 13.07.2017 - 18:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Açıldı

Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu Proje İmam Hatip Lisesi Nevşehir’de açıldı. 2017-2018 öğretim yılında açılacak olan Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Niğde yolunda, Nevşehir Külliyesi içerisinde bulunmaktadır.
Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu Proje İmam Hatip Lisesi Nevşehir’de açıldı. 2017-2018 öğretim yılında açılacak olan Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Niğde yolunda, Nevşehir Külliyesi içerisinde bulunmaktadır.    9000 m2 arazi üzerine inşa edilen okul, modern 24 derslik,156 kişilik pansiyon ve 12500 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. Fen ve Sosyal Bilimler liselerinde uygulanan müfredattaki derslere ilave olarak imam hatip lisesi meslek derslerinin de yer alacağı, iki yabancı dil eğitiminin verileceği, Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerin en üst düzeyde eğitim alması hedeflenmektedir. Ortak Sınav sonuçlarına göre en yüksek puanı alan Türkiye’nin ve Nevşehir’in en başarılı öğrencilerinin kabul edileceği Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan PROJE Anadolu İmam Hatip Lisesinin kız ve erkek öğrenci olmak üzere 60 kişilik sınırlı kontenjanı bulunmaktadır. Her öğrenciye verilecek eğitim bursunun yanında bütün öğrencilere yurt imkânı da tanınmaktadır.   Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuvarları ve STEM laboratuvarı ile öğrenciler, fen bilimlerini yaparak yaşayarak öğrenme imkânı bulacaklardır. Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenciler, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlere bağlı, çevresine duyarlı, hedefleri büyük, lider bireyler olarak geleceğe hazırlanacaklardır. Eğitim ve öğretim kalitesinde zirveyi hedefleyen anlayışla oluşturulan, alanlarında uzman idareci ve öğretmenlerden oluşan eğitimci kadrosuyla; öğrenciler, akademik başarının yanında, yetenekleri ve istekleri doğrultusunda sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda da yetiştirileceklerdir.   Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesi’nde, üniversitelerle protokol yapılacak, bu kapsamda danışman akademisyen belirlenecek, alanında uzman kişiler seminerler verecek, kariyer günleri düzenlenecek, z-kütüphane, internet gibi üst düzey imkânlar sunulacaktır. Öğrenciler, danışman öğretmen gözetiminde okumalar yapacak, AB ve TÜBİTAK Projelerine katılacak, bilim olimpiyatlarını takip edecektir.   Alanında uzman eğitimci kadrosuyla akademik desteğin ve kişisel gelişimin ön planda tutulduğu, öğrencilere eğitim danışmanlığının verileceği, Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesiyle veliler, çocuklarının geleceğine umutla bakacaklardır.   Şimdi ‘’Hayatınızı Değiştirecek İmam Hatip Fen Lisesi’’ Zamanı: Tercih Kodu: 84349.  
Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu Proje İmam Hatip Lisesi Nevşehir’de açıldı. 2017-2018 öğretim yılında açılacak olan Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Niğde yolunda, Nevşehir Külliyesi içerisinde bulunmaktadır.

Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu Proje İmam Hatip Lisesi Nevşehir’de açıldı. 2017-2018 öğretim yılında açılacak olan Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Niğde yolunda, Nevşehir Külliyesi içerisinde bulunmaktadır. 

 

9000 m2 arazi üzerine inşa edilen okul, modern 24 derslik,156 kişilik pansiyon ve 12500 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. Fen ve Sosyal Bilimler liselerinde uygulanan müfredattaki derslere ilave olarak imam hatip lisesi meslek derslerinin de yer alacağı, iki yabancı dil eğitiminin verileceği, Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerin en üst düzeyde eğitim alması hedeflenmektedir. Ortak Sınav sonuçlarına göre en yüksek puanı alan Türkiye’nin ve Nevşehir’in en başarılı öğrencilerinin kabul edileceği Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan PROJE Anadolu İmam Hatip Lisesinin kız ve erkek öğrenci olmak üzere 60 kişilik sınırlı kontenjanı bulunmaktadır. Her öğrenciye verilecek eğitim bursunun yanında bütün öğrencilere yurt imkânı da tanınmaktadır.

 

Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuvarları ve STEM laboratuvarı ile öğrenciler, fen bilimlerini yaparak yaşayarak öğrenme imkânı bulacaklardır. Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenciler, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlere bağlı, çevresine duyarlı, hedefleri büyük, lider bireyler olarak geleceğe hazırlanacaklardır. Eğitim ve öğretim kalitesinde zirveyi hedefleyen anlayışla oluşturulan, alanlarında uzman idareci ve öğretmenlerden oluşan eğitimci kadrosuyla; öğrenciler, akademik başarının yanında, yetenekleri ve istekleri doğrultusunda sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda da yetiştirileceklerdir.

 

Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesi’nde, üniversitelerle protokol yapılacak, bu kapsamda danışman akademisyen belirlenecek, alanında uzman kişiler seminerler verecek, kariyer günleri düzenlenecek, z-kütüphane, internet gibi üst düzey imkânlar sunulacaktır. Öğrenciler, danışman öğretmen gözetiminde okumalar yapacak, AB ve TÜBİTAK Projelerine katılacak, bilim olimpiyatlarını takip edecektir.

 

Alanında uzman eğitimci kadrosuyla akademik desteğin ve kişisel gelişimin ön planda tutulduğu, öğrencilere eğitim danışmanlığının verileceği, Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesiyle veliler, çocuklarının geleceğine umutla bakacaklardır.

 

Şimdi ‘’Hayatınızı Değiştirecek İmam Hatip Fen Lisesi’’ Zamanı:

Tercih Kodu: 84349.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.