Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir PTT'den Sır Gibi Kutlama

GÜNCEL 25.10.2016 - 08:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir PTT'den Sır Gibi Kutlama

Nevşehir PTT Başmüdürlüğü tarafından gizli kaçamak yıldönümü kutlanması dikkatlerden kaçmadı.
  Nevşehir PTT Başmüdürlüğü tarafından gizli kaçamak yıldönümü kutlanması dikkatlerden kaçmadı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de PTT’nin 176.cı kuruluş yıldönümü kutlandı. Ancak Nevşehir PTT Başmüdürlüğü tarafından kuruluş yıldönümü etkinlikleri gizliden gizliye yapılması dikkatlerden kaçmadı. PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe ve PTT yöneticileri kutlama programını adeta basından sır gibi gizlerken PTT yönetiminin neden böyle bir çalışma içerisinde olduğu ise akıllarda soru işareti bıraktı. Nevşehir’de yayın yapmakta olan basın yayın kuruluşları olarak Nevşehir kamu oyuna haberleri sunmak amacında olan yerel medyadan PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe’nin ve ekibinin neden PTT’nin yıl dönümünde gazetecilere neden haber vermekten kaçındılar merak konusu oldu. N,itekim PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaretini bile adeta sır gibi saklarken Valilik ziyaretini ise gazetecilere Valilik basın müdürlüğü bilgilendirme yaptı.  
Nevşehir PTT Başmüdürlüğü tarafından gizli kaçamak yıldönümü kutlanması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir PTT Başmüdürlüğü tarafından gizli kaçamak yıldönümü kutlanması dikkatlerden kaçmadı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de PTT’nin 176.cı kuruluş yıldönümü kutlandı. Ancak Nevşehir PTT Başmüdürlüğü tarafından kuruluş yıldönümü etkinlikleri gizliden gizliye yapılması dikkatlerden kaçmadı. PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe ve PTT yöneticileri kutlama programını adeta basından sır gibi gizlerken PTT yönetiminin neden böyle bir çalışma içerisinde olduğu ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Nevşehir’de yayın yapmakta olan basın yayın kuruluşları olarak Nevşehir kamu oyuna haberleri sunmak amacında olan yerel medyadan PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe’nin ve ekibinin neden PTT’nin yıl dönümünde gazetecilere neden haber vermekten kaçındılar merak konusu oldu. N,itekim PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaretini bile adeta sır gibi saklarken Valilik ziyaretini ise gazetecilere Valilik basın müdürlüğü bilgilendirme yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.