Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Pazaryeri Pazar - Pazartesi açık

NEVŞEHİR 05.03.2021 - 09:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Pazaryeri Pazar - Pazartesi açık

Normalleşme sütreciyle birlikte Nevşehir Pazaryerinin bu haftadan itibaren Pazar ve Pazartesi günleri hizmet vereceği bildirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Normalleşme sütreciyle birlikte Nevşehir Pazaryerinin bu haftadan itibaren Pazar ve Pazartesi günleri hizmet vereceği bildirildi.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonları kısıtlama uygulanması nedeniyle Pazartesi ve Salı günleri kurulan Nevşehir pazaryerinin, normalleşme süreciyle birlikte bu haftadan itibaren Pazar ve Pazartesi günleri kurulacağını belirtti.     Başkan Özmen, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte vatandaşların salgın tedbirlerine uygun bir şekilde pazaryerinde alışverişlerini yapabileceklerini, Pazarcı esnaflarının da yine tedbirlere uygun bir şekilde ürünlerini satışa sunacaklarını dile getirdi.  
Normalleşme sütreciyle birlikte Nevşehir Pazaryerinin bu haftadan itibaren Pazar ve Pazartesi günleri hizmet vereceği bildirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Normalleşme sütreciyle birlikte Nevşehir Pazaryerinin bu haftadan itibaren Pazar ve Pazartesi günleri hizmet vereceği bildirildi.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonları kısıtlama uygulanması nedeniyle Pazartesi ve Salı günleri kurulan Nevşehir pazaryerinin, normalleşme süreciyle birlikte bu haftadan itibaren Pazar ve Pazartesi günleri kurulacağını belirtti.  

 

Başkan Özmen, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte vatandaşların salgın tedbirlerine uygun bir şekilde pazaryerinde alışverişlerini yapabileceklerini, Pazarcı esnaflarının da yine tedbirlere uygun bir şekilde ürünlerini satışa sunacaklarını dile getirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.