Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Pazaryeri arife akşamına kadar açık olacak

NEVŞEHİR 25.07.2020 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Pazaryeri arife akşamına kadar açık olacak

Kurban bayramına sayılı günler kaldı. 31 Temmuz Cuma gününden itibaren kutlanacak olan bayram öncesinde Nevşehir pazaryeri arife akşamına kadar açık olacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Kurban bayramına sayılı günler kaldı. 31 Temmuz Cuma gününden itibaren kutlanacak olan bayram öncesinde Nevşehir pazaryeri arife akşamına kadar açık olacak.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Mübarek kurban bayramı dolayısıyla Nevşehir Pazaryerinin 26 Temmuz Pazar gününden itibaren halka hizmet vermeye başlayacağını, 30 Temmuz Perşembe günü akşamına kadar halka hizmet vereceğini belirtti.    Halkın her zaman olduğu gibi bayram öncesinde de kaliteli, ucuz ve taze ürünleri Nevşehir Pazaryerinden temin edebileceklerini ifade eden Başkan Özmen, Pazarcı esnaflarının her daim halkın yanında olmayı sürdüreceğine de dikkat çekti.      
Kurban bayramına sayılı günler kaldı. 31 Temmuz Cuma gününden itibaren kutlanacak olan bayram öncesinde Nevşehir pazaryeri arife akşamına kadar açık olacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kurban bayramına sayılı günler kaldı. 31 Temmuz Cuma gününden itibaren kutlanacak olan bayram öncesinde Nevşehir pazaryeri arife akşamına kadar açık olacak.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Mübarek kurban bayramı dolayısıyla Nevşehir Pazaryerinin 26 Temmuz Pazar gününden itibaren halka hizmet vermeye başlayacağını, 30 Temmuz Perşembe günü akşamına kadar halka hizmet vereceğini belirtti. 

 

Halkın her zaman olduğu gibi bayram öncesinde de kaliteli, ucuz ve taze ürünleri Nevşehir Pazaryerinden temin edebileceklerini ifade eden Başkan Özmen, Pazarcı esnaflarının her daim halkın yanında olmayı sürdüreceğine de dikkat çekti.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.