Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir nüfusuna kayıtlı 3 kişi terör suçundan aranıyor

GÜNCEL 27.05.2020 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir nüfusuna kayıtlı 3 kişi terör suçundan aranıyor

Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlılıkla devam ederken arananlar listesinde 3 Nevşehirli ismin olduğu öğrenildi.
  Türkiye son yıllarda teröre darbe üstüne darbe vururken Türkiye’nin arananlar listesinde ise 3 Nevşehir nüfusuna kayıtlı isim bulunuyor. Nevşehir nüfusunda kayıtlı 3 isim mavi, turuncu ve kırmızı kod ile aranıyor.   Terörle mücadelede arananlar listesinde mavi kod ile 31 yaşındaki Aykut Bilen, turuncu kod ile 50 yaşındaki Ali Cingitaş ve kırmızı listede 43 yaşındaki Nazlı Taşpınar isimli terör örgütü üyesi güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.
Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlılıkla devam ederken arananlar listesinde 3 Nevşehirli ismin olduğu öğrenildi.

 

Türkiye son yıllarda teröre darbe üstüne darbe vururken Türkiye’nin arananlar listesinde ise 3 Nevşehir nüfusuna kayıtlı isim bulunuyor. Nevşehir nüfusunda kayıtlı 3 isim mavi, turuncu ve kırmızı kod ile aranıyor.

 

Terörle mücadelede arananlar listesinde mavi kod ile 31 yaşındaki Aykut Bilen, turuncu kod ile 50 yaşındaki Ali Cingitaş ve kırmızı listede 43 yaşındaki Nazlı Taşpınar isimli terör örgütü üyesi güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.