Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Milletvekilleri Sağlık Bakanı Akdağ ile Görüştü

23.06.2016 - 19:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Milletvekilleri Sağlık Bakanı Akdağ ile Görüştü

Nevşehir Milletvekilleri , Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı ziyaret etti.
Nevşehir Milletvekilleri , Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı ziyaret etti.     Nevşehir Milletvekilleri , Nevşehir Devlet Hastanesinde yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra hasta kabul edecek olan anjiyo ünitesi için kendisine teşekkür etti.     Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada ; Sayın Bakanımızın da destekleriyle Kozaklı Fizik Tedavi Merkezinin yatak sayısının 120’den 196’ya çıkarılması ve bina içinde yapılacak olan tadilat çalışmaları da yer tesliminin yapılmasının ardından en kısa sürede başlayacaktır. Yine Bakanımızın olumlu görüş bildirmesiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin ünite sayısının arttırılması ve yenilenme çalışmaları da kısa zamanda başlayacaktır. diye konuştu  
Nevşehir Milletvekilleri , Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı ziyaret etti.

Nevşehir Milletvekilleri , Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı ziyaret etti.

 

 

Nevşehir Milletvekilleri , Nevşehir Devlet Hastanesinde yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra hasta kabul edecek olan anjiyo ünitesi için kendisine teşekkür etti.

 

 

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada ; Sayın Bakanımızın da destekleriyle Kozaklı Fizik Tedavi Merkezinin yatak sayısının 120’den 196’ya çıkarılması ve bina içinde yapılacak olan tadilat çalışmaları da yer tesliminin yapılmasının ardından en kısa sürede başlayacaktır. Yine Bakanımızın olumlu görüş bildirmesiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin ünite sayısının arttırılması ve yenilenme çalışmaları da kısa zamanda başlayacaktır. diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.