MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP İl Başkanından Darbe Açıklaması Geldi

SİYASET 16.07.2016 - 17:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP İl Başkanından Darbe Açıklaması Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya açıklamada bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya açıklamada bulundu.       Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya , Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin sancılı tablosunu dikkatle ve demokrasiye tam bir riayet ve sadakatle takip etmektedir.         Bütün ülküdaşlarımı ve Milletimi Rahmetli Başbuğ'umuzun 'En kötü demokrasi. En iyi Askeri Yönetimden Evladır' sözü doğrultusunda; “Ülkücü teşkilatlar olarak Necip Milletimizin ve Devletimizin yanında bütün ülkücülerin onurlu ve vakur duruşunu sergilemeye davet ediyorum.     Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, Türk milleti bu badireyi atlatacaktır. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü de yetmeyecektir. Parlementer sistemin, Demokrasinin, Millet iradesinin ve Ülkemizin Yüksek menfaatlerine ne pahasına olursa olsun sahip çıkacaktır. diye konuştu        
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya açıklamada bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya açıklamada bulundu.

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya , Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin sancılı tablosunu dikkatle ve demokrasiye tam bir riayet ve sadakatle takip etmektedir.

 

 

 

 

Bütün ülküdaşlarımı ve Milletimi Rahmetli Başbuğ'umuzun 'En kötü demokrasi. En iyi Askeri Yönetimden Evladır' sözü doğrultusunda; “Ülkücü teşkilatlar olarak Necip Milletimizin ve Devletimizin yanında bütün ülkücülerin onurlu ve vakur duruşunu sergilemeye davet ediyorum.

 

 

Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, Türk milleti bu badireyi atlatacaktır. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü de yetmeyecektir. Parlementer sistemin, Demokrasinin, Millet iradesinin ve Ülkemizin Yüksek menfaatlerine ne pahasına olursa olsun sahip çıkacaktır. diye konuştu

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.