Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP İl Başkanı Neden İftara Gelmedi ?

SİYASET 21.06.2016 - 19:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP İl Başkanı Neden İftara Gelmedi ?

Dün gece Gülşehir ilçesi Sadabad Parkında Halka Gülşehir Belediyesince 1500 kişilik yemekli iftar verildi.
Dün gece Gülşehir ilçesi Sadabad Parkında Halka Gülşehir Belediyesince 1500 kişilik yemekli iftar verildi.    İlçe ve belde Ak Partili Belediyelerin iftarlarında, İl Başkanı ve Milletvekilleri de davet edilerek adeta birlik mesajı veren Ak Partili Belediyelerin aksine Gülşehirde iftarda MHP İl Başkanının olmaması MHP ve Ülkücü camiada neler oluyor seslerinin çıkmasına neden oldu.    30 Mart seçimlerinde MHP den aday olarak seçimleri yüksek oy farkıyla kazanan Başkanı temsil ettiği partinin İl Başkanının iftar sofrasında olmaması vatandaşda aralarında kara kedi mi var söylemlerine neden oldu.    Gülşehir İlçesinin nabzını tutan  Mantarkayapost Haber Merkezi olarak soruyoruz.    1- Nevşehir il Başkanı İlhan Kaya bu iftar sofrasına davet edildi mi ?     2- Edilmiş ise Neden Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya davete icap etmedi ?    3- Edilmediyse bunun sebebi nedir ?    4- Başkan Arısoy'un daha önce yeniden belediye başkanlığına aday olduğunu belirtmesine rağmen son zamanlarda aday değilim demesi arada yaşanan problemlerden mi kaynaklanıyor ?    5-Gülşehir Belediye Başkanı muhalif tarafımı destekliyor ?     
Dün gece Gülşehir ilçesi Sadabad Parkında Halka Gülşehir Belediyesince 1500 kişilik yemekli iftar verildi.

Dün gece Gülşehir ilçesi Sadabad Parkında Halka Gülşehir Belediyesince 1500 kişilik yemekli iftar verildi. 

 

İlçe ve belde Ak Partili Belediyelerin iftarlarında, İl Başkanı ve Milletvekilleri de davet edilerek adeta birlik mesajı veren Ak Partili Belediyelerin aksine Gülşehirde iftarda MHP İl Başkanının olmaması MHP ve Ülkücü camiada neler oluyor seslerinin çıkmasına neden oldu. 

 

30 Mart seçimlerinde MHP den aday olarak seçimleri yüksek oy farkıyla kazanan Başkanı temsil ettiği partinin İl Başkanının iftar sofrasında olmaması vatandaşda aralarında kara kedi mi var söylemlerine neden oldu. 

 

Gülşehir İlçesinin nabzını tutan  Mantarkayapost Haber Merkezi olarak soruyoruz. 

 

1- Nevşehir il Başkanı İlhan Kaya bu iftar sofrasına davet edildi mi ?  

 

2- Edilmiş ise Neden Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya davete icap etmedi ? 

 

3- Edilmediyse bunun sebebi nedir ? 

 

4- Başkan Arısoy'un daha önce yeniden belediye başkanlığına aday olduğunu belirtmesine rağmen son zamanlarda aday değilim demesi arada yaşanan problemlerden mi kaynaklanıyor ? 

 

5-Gülşehir Belediye Başkanı muhalif tarafımı destekliyor ? 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.