Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya'dan Taziye Mesajı

SİYASET 19.01.2017 - 16:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya'dan Taziye Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Diyarbakır’da Hain PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Nevşehirli Polisimiz Furkan Demir için taziye mesajı yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Diyarbakır’da Hain PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Nevşehirli Polisimiz Furkan Demir için taziye mesajı yayınladı.   Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir  İl Başkanı Kaya mesajında; Pkk Ya Karşı Yürütülen Operasyonda vatanı için hiç gözünü kırpmadan savaşan Nevşehirli Polisimiz Furkan Demir  şehit olduğu haberini üzülerek almış bulunmaktayım.   Şehidimize Allahtan Rahmet Ailesine Ve Milletimize Başsağlığı Dilerim. Ülkemizi Bölmeye Çalışan Cani Terör Örgütlerini Lanetliyorum.  Birlik Ve Beraberliğe En Çok İhtiyaç Duyduğumuz Bu Dönem De Millet Olma Şuurunu Kaybetmememiz Gerektiğine İnanıyorum. Bu Hain Saldırılar Karşısında Aziz Türk Milleti Yılmayacak Ve Yıkılmayacaktır. Bu Vesile İle Bütün Şehitlerimize Cenabı Allahtan Rahmet Diliyorum. Milletimizin Başı Sağolsun. diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Diyarbakır’da Hain PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Nevşehirli Polisimiz Furkan Demir için taziye mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Diyarbakır’da Hain PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Nevşehirli Polisimiz Furkan Demir için taziye mesajı yayınladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir  İl Başkanı Kaya mesajında; Pkk Ya Karşı Yürütülen Operasyonda vatanı için hiç gözünü kırpmadan savaşan Nevşehirli Polisimiz Furkan Demir  şehit olduğu haberini üzülerek almış bulunmaktayım.

 

Şehidimize Allahtan Rahmet Ailesine Ve Milletimize Başsağlığı Dilerim. Ülkemizi Bölmeye Çalışan Cani Terör Örgütlerini Lanetliyorum.  Birlik Ve Beraberliğe En Çok İhtiyaç Duyduğumuz Bu Dönem De Millet Olma Şuurunu Kaybetmememiz Gerektiğine İnanıyorum. Bu Hain Saldırılar Karşısında Aziz Türk Milleti Yılmayacak Ve Yıkılmayacaktır.

Bu Vesile İle Bütün Şehitlerimize Cenabı Allahtan Rahmet Diliyorum. Milletimizin Başı Sağolsun. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.