MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP'de O İsim Görevden Alındı

SİYASET 05.05.2016 - 14:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP'de O İsim Görevden Alındı

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı olan Burak Kalfaoğlu görevden alındı yerine Mustafa Ceviz atandı .
Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı olan Burak Kalfaoğlu görevden alındı yerine Mustafa Ceviz atandı .   Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz  ilk basın açıklaması yaptı.   Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı  Mustafa Ceviz basın açıklamasında şunları söyledi.   Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Atanmış Bulunmaktayım.    Sözlerime Başlarken Türkiye Cumhuriyetine  Ve Türk Devletleri Topluluklarına,  Turan Ve Kızıl Elma İdeallerine Kendini Adamış Devlet Adamı Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeşi  Ve Ülkücü Şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum. Bilindiği Üzere Nevşehir Mhp Merkez İlçe Başkanı Ve Yönetimi Genel Merkez Tarafından 18-04-2016 Tarihinde Fesh Edilmiştir. Kendilerine Daha Önce Yapmış Oldukları Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ederim. İlçe Teşkilatından Boşalan Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunu Oluşturmak Üzere Tarafıma Yetki Verilmiştir. Oluşturduğumuz Yeni Yönetimimizin Vatanımıza, Yüce Türk Milletine, Partimize Ve Nevşehire Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ederim. Mhp Bizlerin Siyasi Partiden Daha Ziyade Bizlere Emanet Edilmilş Bir Yuva Ve Davadır. Bu Kutlu Davanın Mensupları Olarak   Siyaseti Menfaatlerin Bir Aracı Olarak Değil Bu Davaya Hizmet Vermiş Yüce Türk Milletine Hizmet Etmenin  Bir Unsuru Olarak Görmekteyiz. Merkez İlçe Başkanı Olmanın Da Ötesinde Partimizin Bir Neferi Gibi Çalışmanın Verilen Sorumluluğun Bilinci İle Vargücümüzle Bu Büyük Ve Ulu Davaya Hizmet Etmeye, Bayrağı Devraldığımız Yerden Devam Edeceğimize Herkes Emin Olsun   Cenabı Allahın İzni İle Yürüteceğime Söz Veriyorum. Osmanlı İmparatorluğunun Son Bağımsız Kalesi Olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini Yıkmak, Bölmek İsteyen Emperyalist Güçlere, Haçlı Zihniyetine  Karşı Mücadelemiz Devam Edecektir. Gelecek Nesillerimize Haksızlığın, Adalletsizliğin, Yoksulluğun, Yolsuzluğun, Hırsızlığın Olmadığı İhanet ,Gaflet Ve Delaletin Olmadığı Müreffeh Bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti Teslim Etmemiz ,Partimizi İktidara Hazırlamamız İçin Canla Başla, Birlik Ve Beraberlik İçinde Çalışmamız Gerekmektedir. Mhp De Görev Yapmış Değerli Büyüklerimizi Ve Kardeşlerimizin Bu Vatan , Millet Ve  Bayrak İçin  Hassasiyetleri Devam Ediyorsa;  Birlik Beraberlik Ruhu İçinde Hareket Etmenin Zamanıdır. Tüm Dava Arkadaşlarımızın  Yuvaya Dönerek Çalışmamıza Yardımcı Olmalarını Canı Gönülden İstiyorum Ve Davet Ediyorum. Bu Bayrak Vatan Bizim ‘’ Başka Gidecek Yerimiz Yok ‘’ Son Zamanlarda Ülkemizde Yaşanan Acı Olaylara Ve Aziz Şehitlerimize Allahtan Rahmet Kederli Ailelerine Sabır Diliyorum. Tüm Dava Arkadaşlarıma  Şahsım Ve Yönetim Kurulum Adına Teşekkür Eder Saygılar Sunarım. Ne Mutlu Türküm Diyene dedi      
Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı olan Burak Kalfaoğlu görevden alındı yerine Mustafa Ceviz atandı .

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı olan Burak Kalfaoğlu görevden alındı yerine Mustafa Ceviz atandı .

 

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz  ilk basın açıklaması yaptı.

 

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı  Mustafa Ceviz basın açıklamasında şunları söyledi.

 

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Atanmış Bulunmaktayım.    Sözlerime Başlarken Türkiye Cumhuriyetine  Ve Türk Devletleri Topluluklarına,  Turan Ve Kızıl Elma İdeallerine Kendini Adamış Devlet Adamı Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeşi  Ve Ülkücü Şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum.

Bilindiği Üzere Nevşehir Mhp Merkez İlçe Başkanı Ve Yönetimi Genel Merkez Tarafından 18-04-2016 Tarihinde Fesh Edilmiştir. Kendilerine Daha Önce Yapmış Oldukları Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ederim. İlçe Teşkilatından Boşalan Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunu Oluşturmak Üzere Tarafıma Yetki Verilmiştir. Oluşturduğumuz Yeni Yönetimimizin Vatanımıza, Yüce Türk Milletine, Partimize Ve Nevşehire Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ederim.

Mhp Bizlerin Siyasi Partiden Daha Ziyade Bizlere Emanet Edilmilş Bir Yuva Ve Davadır. Bu Kutlu Davanın Mensupları Olarak   Siyaseti Menfaatlerin Bir Aracı Olarak Değil Bu Davaya Hizmet Vermiş Yüce Türk Milletine Hizmet Etmenin  Bir Unsuru Olarak Görmekteyiz.

Merkez İlçe Başkanı Olmanın Da Ötesinde Partimizin Bir Neferi Gibi Çalışmanın Verilen Sorumluluğun Bilinci İle Vargücümüzle Bu Büyük Ve Ulu Davaya Hizmet Etmeye, Bayrağı Devraldığımız Yerden Devam Edeceğimize Herkes Emin Olsun   Cenabı Allahın İzni İle Yürüteceğime Söz Veriyorum.

Osmanlı İmparatorluğunun Son Bağımsız Kalesi Olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini Yıkmak, Bölmek İsteyen Emperyalist Güçlere, Haçlı Zihniyetine  Karşı Mücadelemiz Devam Edecektir.

Gelecek Nesillerimize Haksızlığın, Adalletsizliğin, Yoksulluğun, Yolsuzluğun, Hırsızlığın Olmadığı İhanet ,Gaflet Ve Delaletin Olmadığı Müreffeh Bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti Teslim Etmemiz ,Partimizi İktidara Hazırlamamız İçin Canla Başla, Birlik Ve Beraberlik İçinde Çalışmamız Gerekmektedir.

Mhp De Görev Yapmış Değerli Büyüklerimizi Ve Kardeşlerimizin Bu Vatan , Millet Ve  Bayrak İçin  Hassasiyetleri Devam Ediyorsa;  Birlik Beraberlik Ruhu İçinde Hareket Etmenin Zamanıdır.

Tüm Dava Arkadaşlarımızın  Yuvaya Dönerek Çalışmamıza Yardımcı Olmalarını Canı Gönülden İstiyorum Ve Davet Ediyorum.

Bu Bayrak Vatan Bizim ‘’ Başka Gidecek Yerimiz Yok ‘’

Son Zamanlarda Ülkemizde Yaşanan Acı Olaylara Ve Aziz Şehitlerimize Allahtan Rahmet Kederli Ailelerine Sabır Diliyorum.

Tüm Dava Arkadaşlarıma  Şahsım Ve Yönetim Kurulum Adına Teşekkür Eder Saygılar Sunarım. Ne Mutlu Türküm Diyene dedi

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.