Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir MHP'de Muhaliflere Geçit Yok

SİYASET 28.03.2017 - 14:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir MHP'de Muhaliflere Geçit Yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin 2018 kurultay hayallerini de suya düşürme talimatı verdiği ortaya çıktı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin 2018 kurultay hayallerini de suya düşürme talimatı verdiği ortaya çıktı.     Olağanüstü kurultayı engelleyen Bahçeli, başta Meral Akşener olmak üzere muhaliflerin düzenlenen ilçe kurultaylarında olası sızmalara karşı her türlü önlemi aldı.   SIZMA HAREKATI Edinilen bilgilere göre, Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, yaptıkları toplantılarda ilçe ve il kurultaylarında birlikte hareket etme kararı aldı. Muhalif adaylar, güçlü oldukları ilçe ve illerde birbirlerini destekleme kararı aldı. Muhalifler ayrıca Genel Merkezin çıkaracağı adaya karşı açıkça bayrak açmamada birleşti. Bazı yerlerde aday çıkarmak yerine üst kurul delegelerini ele geçirmek için çalışma yürüttü.     BAHÇELİ ÖNLEMİNİ ALDI Bu arada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de olası sızmalara karşı harekete geçti. Başta adaylar olmak üzere üst kurul delegeleri üzerinde ayrıntılı bir çalışma yapıldı. Aday ve üst kurul delegelerinin geçmişleri ayrıntılı olarak incelendi. Muhaliflerle ilişkisi olduğu belirlenen isimlerle ilgili olarak da ilçe ve il yöneticileri uyarıldı.   Bu hafta yapılan Nevşehir MHP Merkez İlçe toplantısında muhaliflerin girişimler de bulunduğu öğrenildi. Nevşehir MHP Merkez İlçe Başkanlığında muhaliflerin düzenlenen kurultayda olası sızmalara karşı her türlü önlemi aldı.     Bilindiği üzere Nevşehir MHP Merkez İlçe Başkanlığı tek aday olarak katılan Mustafa Ceviz kazanmıştı. Diğer MHP kurultaylarında aynı önlemlerin alınacağı öğrenildi. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin 2018 kurultay hayallerini de suya düşürme talimatı verdiği ortaya çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin 2018 kurultay hayallerini de suya düşürme talimatı verdiği ortaya çıktı.  

 

Olağanüstü kurultayı engelleyen Bahçeli, başta Meral Akşener olmak üzere muhaliflerin düzenlenen ilçe kurultaylarında olası sızmalara karşı her türlü önlemi aldı.

 

SIZMA HAREKATI

Edinilen bilgilere göre, Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, yaptıkları

toplantılarda ilçe ve il kurultaylarında birlikte hareket etme kararı aldı. Muhalif adaylar, güçlü

oldukları ilçe ve illerde birbirlerini destekleme kararı aldı. Muhalifler ayrıca Genel Merkezin

çıkaracağı adaya karşı açıkça bayrak açmamada birleşti. Bazı yerlerde aday çıkarmak yerine üst kurul delegelerini ele geçirmek için çalışma yürüttü.

 

 

BAHÇELİ ÖNLEMİNİ ALDI

Bu arada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de olası sızmalara karşı harekete geçti. Başta adaylar olmak üzere üst kurul delegeleri üzerinde ayrıntılı bir çalışma yapıldı. Aday ve üst kurul delegelerinin geçmişleri ayrıntılı olarak incelendi. Muhaliflerle ilişkisi olduğu belirlenen isimlerle ilgili olarak da ilçe ve il yöneticileri uyarıldı.

 

Bu hafta yapılan Nevşehir MHP Merkez İlçe toplantısında muhaliflerin girişimler de bulunduğu öğrenildi. Nevşehir MHP Merkez İlçe Başkanlığında muhaliflerin düzenlenen kurultayda olası sızmalara karşı her türlü önlemi aldı.

 

 

Bilindiği üzere Nevşehir MHP Merkez İlçe Başkanlığı tek aday olarak katılan Mustafa Ceviz kazanmıştı. Diğer MHP kurultaylarında aynı önlemlerin alınacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.