Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezinde Usta Öğreticilik Kursu Başlıyor

EĞİTİM 05.12.2016 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezinde Usta Öğreticilik Kursu Başlıyor

Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezinde Usta Öğreticilik Kursu Başlıyor
Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi 11 Aralık 2016-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Pazar günleri 9.00-15.35 saatleri arasında Usta Öğretici İş Pedagojisi kursu açılacaktır. Katılmak isteyen ustaların Ek´teki Başvuru formunu doldurarak, istenilen diğer evraklar ile birlikte Merkezimiz Müdür Yardımcısı Mutlu SÜMER´e 08/12/2016 tarihine kadar evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir. Usta Öğretici Belgesi Ne İşe Yarar? Halk Eğitim Merkezleri, Mesleki Eğitim Merkezleri, Belediyeler Kamu Kurum ve Kuruluşları Açabildiği Kurslarda Ya da Meslek Liselerinde Usta Öğretici Olarak Çalışmak İsteyenlerde Bulunması Gereklidir. Meslek Lisesi Öğrencilerinin Staj Yapacağı İş Yerlerinde Usta Öğretici Belgesi Bulunmalıdır. Çıraklık Sistemine Kayıt Olmak İsteyen Öğrencilerin Çalışacakları İşyerlerinde Alanlarında Usta Öğretici Belgesi Bulunması Zorunludur. Usta Öğreticilik Belgesini Kimler Alabilir? Ustalık Belgesi Ya da İş Yeri Açma Belgesi Sahibi Olup Mesleki Eğitim Merkezlerinde Açılan İş Pedagojisi Kurslarını Başarı İle Tamamlayanlara “Usta Öğreticilik Belgesi” Verilir. Usta Öğreticilik Belgesi Nereden Alınır? Usta Öğreticilik Belgesi Mesleki Eğitim Merkezlerinden Alınır. Başvuru Formu
Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezinde Usta Öğreticilik Kursu Başlıyor

Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi 11 Aralık 2016-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Pazar günleri 9.00-15.35 saatleri arasında Usta Öğretici İş Pedagojisi kursu açılacaktır. Katılmak isteyen ustaların Ek´teki Başvuru formunu doldurarak, istenilen diğer evraklar ile birlikte Merkezimiz Müdür Yardımcısı Mutlu SÜMER´e 08/12/2016 tarihine kadar evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Usta Öğretici Belgesi Ne İşe Yarar?

Halk Eğitim Merkezleri, Mesleki Eğitim Merkezleri, Belediyeler Kamu Kurum ve Kuruluşları Açabildiği Kurslarda Ya da Meslek Liselerinde Usta Öğretici Olarak Çalışmak İsteyenlerde Bulunması Gereklidir.

Meslek Lisesi Öğrencilerinin Staj Yapacağı İş Yerlerinde Usta Öğretici Belgesi Bulunmalıdır.

Çıraklık Sistemine Kayıt Olmak İsteyen Öğrencilerin Çalışacakları İşyerlerinde Alanlarında Usta Öğretici Belgesi Bulunması Zorunludur.

Usta Öğreticilik Belgesini Kimler Alabilir?

Ustalık Belgesi Ya da İş Yeri Açma Belgesi Sahibi Olup Mesleki Eğitim Merkezlerinde Açılan İş Pedagojisi Kurslarını Başarı İle Tamamlayanlara “Usta Öğreticilik Belgesi” Verilir.

Usta Öğreticilik Belgesi Nereden Alınır?

Usta Öğreticilik Belgesi Mesleki Eğitim Merkezlerinden Alınır.

Başvuru Formu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.