MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kültür Müdürlüğü Uyuyor mu ? Aşk Vadisine Zarar Verenlere İzni Kim Verdi ?

TURİZM 24.06.2017 - 17:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Kültür Müdürlüğü Uyuyor mu ? Aşk Vadisine Zarar Verenlere İzni Kim Verdi ?

Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com Nevşehir’in haklarını savunmaya bilinmeyenleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.
Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com Nevşehir’in haklarını savunmaya bilinmeyenleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.   Nevşehir Göreme’de aşk vadisinin hemen altındaki deltaya araba girilmesi yasak olan bölgeye çadır kurdular.   Nevşehir Kültür Müdürlüğü yetkilileri koltuktan kalmadıkları için güzelim sit alanlarını herkesin kendi kafasına göre kullanmasını müsaade ediyorlar.   Aşk vadisinin tepe izleme noktasının orada bulunan satış yerinin hemen altındayı ovaya kurulan çadır çevreciler tarafından tepkiye neden oluyor.   Lale Haber olarak edindiğimiz bilgiye ve vatandaşların beyanına göre Rus iş adamlarına yemek partisi balo gibi bir şey yapacakları öğrenilen kişilere o bölgeye kimin nasıl soktuğu merak konusu oldu.   Araç dahi girişine yasak olan bir bölgede böyle bir etkinliğe hangi kurumun nasıl izin verdiği ve 4 gündür hazırlıkları yapılan yeri hiç kimsenin görmemesi ise Vadide bırak çadırı malzemeleri getirdikleri araçların dahi girişine yasak olduğunu belirten vatandaşlar nasıl oluyor da böyle bir yeri yapıyorlar. Nevşehir turizm kendi ancak kimsenin sahip çıktığı yok. Herkes kafasına göre hareket ediyor. Sahipsiz bu kent dediler.   Nevşehir Vadiye hemen girişinde yazan motorlu motorsuz araçların girmesi yasaktır tabelasını öylesine mi dikildi.   Doğaya zarar var, Milli parkalar, Çevre şehircilik tabiat varlıkları, Turizm Müdürlüğü, Jandarma Uyuyor mu ? yoksa rant mı var ?    Bu yasa dışı olan bir etkinliğe kimin nasıl bir izin verdiği öğrenilemezken Nevşehir Valiliğine bağlı Kültür Müdürlüğünün bu konuda nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.        
Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com Nevşehir’in haklarını savunmaya bilinmeyenleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.

Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com Nevşehir’in haklarını savunmaya bilinmeyenleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.

 

Nevşehir Göreme’de aşk vadisinin hemen altındaki deltaya araba girilmesi yasak olan bölgeye çadır kurdular.

 

Nevşehir Kültür Müdürlüğü yetkilileri koltuktan kalmadıkları için güzelim sit alanlarını herkesin kendi kafasına göre kullanmasını müsaade ediyorlar.

 

Aşk vadisinin tepe izleme noktasının orada bulunan satış yerinin hemen altındayı ovaya kurulan çadır çevreciler tarafından tepkiye neden oluyor.

 

Lale Haber olarak edindiğimiz bilgiye ve vatandaşların beyanına göre Rus iş adamlarına yemek partisi balo gibi bir şey yapacakları öğrenilen kişilere o bölgeye kimin nasıl soktuğu merak konusu oldu.

 

Araç dahi girişine yasak olan bir bölgede böyle bir etkinliğe hangi kurumun nasıl izin verdiği ve 4 gündür hazırlıkları yapılan yeri hiç kimsenin görmemesi ise Vadide bırak çadırı malzemeleri getirdikleri araçların dahi girişine yasak olduğunu belirten vatandaşlar nasıl oluyor da böyle bir yeri yapıyorlar. Nevşehir turizm kendi ancak kimsenin sahip çıktığı yok. Herkes kafasına göre hareket ediyor. Sahipsiz bu kent dediler.

 

Nevşehir Vadiye hemen girişinde yazan motorlu motorsuz araçların girmesi yasaktır tabelasını öylesine mi dikildi.

 

Doğaya zarar var, Milli parkalar, Çevre şehircilik tabiat varlıkları, Turizm Müdürlüğü, Jandarma Uyuyor mu ? yoksa rant mı var ? 

 

Bu yasa dışı olan bir etkinliğe kimin nasıl bir izin verdiği öğrenilemezken Nevşehir Valiliğine bağlı Kültür Müdürlüğünün bu konuda nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.