Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kovid-19'da turuncu renge yükseldi

GÜNCEL 16.03.2021 - 10:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Kovid-19'da turuncu renge yükseldi

Korona virüs ile mücadele kapsamında orta riskli olan Nevşehir açıklanan son rakamların ardından ise yüksek riskli bölgeye çıktı.
  Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19 bilgilendirme sayfasından yapılan açıklamaya göre Nevşehir’de 6-12 Mart tarihlerinde Kovid-19 vaka sayısı yüz binde 64,60’a yükseldi. Açıklanan son rakamların ardından geçen 2 hafta boyunca orta riskli olan Nevşehir dün itibarıyla ise yüksek riskli kategoriye çıkmış oldu.   Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan bu rakamların ardından ise Nevşehir’de gözler İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınacak olan kararlara çevrildi.
Korona virüs ile mücadele kapsamında orta riskli olan Nevşehir açıklanan son rakamların ardından ise yüksek riskli bölgeye çıktı.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19 bilgilendirme sayfasından yapılan açıklamaya göre Nevşehir’de 6-12 Mart tarihlerinde Kovid-19 vaka sayısı yüz binde 64,60’a yükseldi. Açıklanan son rakamların ardından geçen 2 hafta boyunca orta riskli olan Nevşehir dün itibarıyla ise yüksek riskli kategoriye çıkmış oldu.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan bu rakamların ardından ise Nevşehir’de gözler İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınacak olan kararlara çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.