MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İşkur Mu ? Yoksa Akrabaya İş Bul mu ?

NEVŞEHİR 18.01.2017 - 16:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İşkur Mu ? Yoksa Akrabaya İş Bul mu ?

Nevşehir’de bir çok kurumda birden çok işçiler çalışıyor. Peki kimin akrabaları veya hangi siyasilerin eşleri çalışıyor
Nevşehir’de bir çok kurumda birden çok işçiler çalışıyor.  Peki kimin akrabaları veya hangi siyasilerin eşleri çalışıyor    İŞKUR aracılığı ile işe girecek olanlar Belediyeler ve Milli Eğitim müdürlüklerine yapılıyor. Müracaatlar alınırken sayı Özellikle 30 kişi ile sınırlı tutuluyor.   30 ve üzeri müracat alınabilirken yetkililer sayının özellikle 30 geçmemesi için adeta çaba sarf ediyor.   Neden halktan gizleniyor ve ilan yapılmıyor. Kamuoyuna bilgi verilmiyor?   Şimdiye kadar Nevşehir'de İŞKUR Çalışanları kimler ? Vatandaşlar Merak ediyor. Cevap Bekliyor.     Müracat sayısı serbest olmasına rağmen yetkililer önceden belirledikleri  İşe girecek olanların kuraya girmemesi için  fazla müracat almayarak   Nevşehirde Eşdost ve akraba kayırmacılığı yaptığı iddia ediliyor.   Cumhurbaşkanımız Garip guraba ,Fakir Fukara derken,Başbakanımız Akraba kayırmacılığı yapmayın diyerek yetkilileri uyarırken.     Nevşehir'de ki yetkililer Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza adeta meydan okurcasına bunları duymazdan ve görmezden geliyorlar.     Nevşehir il ve ilçe Milli Eğtim Müdürlüklerine giren işçiler kimler kimlerin akrabaları hiç incelendi mi ? Bu konuda yeni atanan Nevşehir İşkur Müdürü bir açıklama yapacak mı ?   Nevşehir'de İŞKUR aracılığı ile işci alımında skandallar mı yaşanıyor ?   Kimin ve kimlerin akrabaları İŞKUR aracılığı ile işe yerleştirdikleri bu konuda yetkililer açıklama yapacak mı ?   İŞKUR Kurslarında neler dönüyor ?   İŞKUR aracılığı ile işe alınacak olanları birilerimi belirliyor ?   Vatandaşlar, yetkilileri, siyasileri ve medyayı İŞKUR'da dönen işleri araştırmaya ve göreve davet ediyor.   Hangi Kriterler ve ölçüler dikkate alınarak  işe alımlar yapılıyor?   Neden her müracaat eden kişinin müracaatı alınmıyor ve bu işe alımlar neden kura ile yapılmıyor ?   Kura ile yapılan alımlarda ise sayı neden birden düşüyor ? Kura çıkacak kişiler önceden belirleniyor mu ?  
Nevşehir’de bir çok kurumda birden çok işçiler çalışıyor. Peki kimin akrabaları veya hangi siyasilerin eşleri çalışıyor

Nevşehir’de bir çok kurumda birden çok işçiler çalışıyor.  Peki kimin akrabaları veya hangi siyasilerin eşleri çalışıyor 

 

İŞKUR aracılığı ile işe girecek olanlar Belediyeler ve Milli Eğitim müdürlüklerine yapılıyor. Müracaatlar alınırken sayı Özellikle 30 kişi ile sınırlı tutuluyor.

 

30 ve üzeri müracat alınabilirken yetkililer sayının özellikle 30 geçmemesi için adeta çaba sarf ediyor.

 

Neden halktan gizleniyor ve ilan yapılmıyor. Kamuoyuna bilgi verilmiyor?

 

Şimdiye kadar Nevşehir'de İŞKUR Çalışanları kimler ? Vatandaşlar Merak ediyor. Cevap Bekliyor.

 

 

Müracat sayısı serbest olmasına rağmen yetkililer önceden belirledikleri  İşe girecek olanların kuraya girmemesi için  fazla müracat almayarak

 

Nevşehirde Eşdost ve akraba kayırmacılığı yaptığı iddia ediliyor.

 

Cumhurbaşkanımız Garip guraba ,Fakir Fukara derken,Başbakanımız Akraba kayırmacılığı yapmayın diyerek yetkilileri uyarırken.

 

 

Nevşehir'de ki yetkililer Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza adeta meydan okurcasına bunları duymazdan ve görmezden geliyorlar.

 

 

Nevşehir il ve ilçe Milli Eğtim Müdürlüklerine giren işçiler kimler kimlerin akrabaları hiç incelendi mi ? Bu konuda yeni atanan Nevşehir İşkur Müdürü bir açıklama yapacak mı ?

 

Nevşehir'de İŞKUR aracılığı ile işci alımında skandallar mı yaşanıyor ?

 

Kimin ve kimlerin akrabaları İŞKUR aracılığı ile işe yerleştirdikleri bu konuda yetkililer açıklama yapacak mı ?

 

İŞKUR Kurslarında neler dönüyor ?

 

İŞKUR aracılığı ile işe alınacak olanları birilerimi belirliyor ?

 

Vatandaşlar, yetkilileri, siyasileri ve medyayı İŞKUR'da dönen işleri araştırmaya ve göreve davet ediyor.

 

Hangi Kriterler ve ölçüler dikkate alınarak  işe alımlar yapılıyor?

 

Neden her müracaat eden kişinin müracaatı alınmıyor ve bu işe alımlar neden kura ile yapılmıyor ?

 

Kura ile yapılan alımlarda ise sayı neden birden düşüyor ? Kura çıkacak kişiler önceden belirleniyor mu ?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.