Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in Paralel Yapıya Karşı Tek Haber Sitesi

GÜNCEL 21.06.2016 - 18:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’in Paralel Yapıya Karşı Tek Haber Sitesi

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de paralel yapıya karşı yapılan operasyonları destekleyen tek haber sitesi www.lalehaber.com bundan sonrada paralel yapıya karşı olacağını kamu oyuna duyurur.
2009 da CHP , 2011 de MHP , 2013 de Ak Parti yeniden şimdi MHP'yi dizayn etmeye çalışan Paralel Yapıya karşı olan Nevşehir'de tek adres Lale Haber Merkezidir. Düşüncelerinizi ve ihbarlarınızı lütfen bizimle paylaşınız.    Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir’de de paralel yapıya karşı devletin yürütmüş olduğu operasyonlar sonrasında paralel yapıya mensup olan her kim olursa olsun bizi yanında değil tam karşısında görmelidir.   Aynı zamanda Nevşehir’de kendisini AK Partili, MHPli, CHPli olarak tanıtan ve Hükümetine yakınlığı ile bilinen her türlü sivil toplum kuruluşların da paralel yapıyla mücadeleye destek vermediklerini de tespit ettiğimiz de yayımlamaya devam edeceğimizi biz kez daha belirtmek isteriz.   Nevşehir’de ilk gün olduğu gibi bugün de yarın da haberlerimizde paralel yapıya yönelik haberlerimizi sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de paralel yapıya karşı yapılan operasyonları destekleyen tek haber sitesi www.lalehaber.com bundan sonrada paralel yapıya karşı olacağını kamu oyuna duyurur.

2009 da CHP , 2011 de MHP , 2013 de Ak Parti yeniden şimdi MHP'yi dizayn etmeye çalışan Paralel Yapıya karşı olan Nevşehir'de tek adres Lale Haber Merkezidir. Düşüncelerinizi ve ihbarlarınızı lütfen bizimle paylaşınız. 

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir’de de paralel yapıya karşı devletin yürütmüş olduğu operasyonlar sonrasında paralel yapıya mensup olan her kim olursa olsun bizi yanında değil tam karşısında görmelidir.

 

Aynı zamanda Nevşehir’de kendisini AK Partili, MHPli, CHPli olarak tanıtan ve Hükümetine yakınlığı ile bilinen her türlü sivil toplum kuruluşların da paralel yapıyla mücadeleye destek vermediklerini de tespit ettiğimiz de yayımlamaya devam edeceğimizi biz kez daha belirtmek isteriz.

 

Nevşehir’de ilk gün olduğu gibi bugün de yarın da haberlerimizde paralel yapıya yönelik haberlerimizi sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.